1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Интерагри България - 10 години иновации и добавена стойност за клиентите

Интерагри България - 10 години иновации и добавена стойност за клиентите

Компанията представи на БАТА АГРО машини от марките New Holland, Bednar, KINZE и BRANTNER

По повод своя 10-годишен юбилей Интерагри България представя на изложението БАТА АГРО 2023 уникална програма за закупуване на трактори и зърнокомбайни с марката New Holland. „Нашият стремеж е винаги да предлагаме добавена стойност за земеделците, която да носи повече ползи за тях. При тракторите срокът на изплащане е 5 години с лихва 0,45%, а за комбайните – 0,95%“, заяви Даниел Минев, изп. директор на Интерагри България.

New Holland – един рекордьор, най-добър специализиран трактор и трактор на метан

 

На БАТА АГРО по традиция компанията показва пълното портфолио от техника на New Holland, начело с флагмана New Holland CR 10.90 с мощност 700 к.с. – най-производителния зърнокомбайн, в комбинация с най-големия хедер на MacDon - 12,50 м.

 

Машината осигурява уникална производителност при ниски загуби на зърно. Комбайнът е рекордьор на Гинес за най-много ожъната площ за единица време. Той е с хидравлично опъната триъгълна верига SmartTrax с Terra Glide окачване. Благодарение на уникалната технология машината се представя отлично в тежки условия на жътва, заяви Борислав Найденов, продуктов мениджър в Интерагри България за New Holland. Обновената кабина разполага с два монитора за управление, обновен подлакътник, електрически огледала с автоматично изнасяне настрани. Впечатлява с най-високото ниво на оборудване, както с пневматична седалка, която осигурява комфортна работа през целия ден.

Друг основен акцент е New Holland T4.120F – носител на приза „Най-добър специализиран трактор“ за 2023 г. Машината е най-добрата на пазара, разполага с нов двигател Stage 5 и обновена кабина Blue Cab 4, осигурявайки максимална безопасност за оператора.

Във високия клас трактори Интерагри представя новата генерация Т7 с основен фокус последната модификация Т7HD в диапазона над 300 к.с. за тежки обработки на полето. Това е обновен трактор, с нов двигател, нова кабина Horizon Cab и ново шаси, с най-дългото междуосие на пазара. Тракторът е с най-модерния дисплей, вграден във волана, разполага също с нов дисплей Intelliview 12 и нов подлакътник.

Важен акцент от гамата на New Holland е единственият в света метанов трактор, работещ на сгъстен метан, като предстои внедряване на версия с втечнен метан. Уникално решение на пазара, което спомага за опазване на околната среда и постигане на 30% по-ниски експлоатационни разходи.

Bednar – продуктова линия за почвообработка и сеитба

Интерагри е официален представител и на високопроизводителните и висококачествени машини на Bednar. Нова машина е уникалната сеялка Efecta с работна ширина 12 метра, с паралелограмно окачване на работните органи, осигуряващи гарантиран натиск и перфектно изсяване, посочи Цветомир Костов, териториален мениджър на марката Bednar.

Комбинираният култиватор Actros дава възможност за работа до 35 см дълбочина. Тежкият валяк е подходящ за добро раздробяване на буците и уплътняване на почвата.

Отлична почвообработка при всякакви условия извършва предсеитбеният култиватор Swifter, който е бестселърът в портфолиото на Bednar.

KINZE – безупречна прецизност в изсяването

Другият ключов бранд в портфолиото на Интерагри България е KINZE. На БАТА АГРО 2023 е показана пролетна 12-редова сеялка - модел 3205, за директна сеитба, която е с хидравлично кривовидно сгъване напред, с механично задвижване, електрически изсяващи апарати, секшън контрол на всяка една секция с цел избягване на припокриването. Сеялката може да работи с течен или сух тор и микрогранули. Дава възможност за сеитба на 35 см с монтаж на допълнителни редове, разказа Румен Петров, продуктов мениджър в Интерагри България

BRANTNER – уникални технически решения

BRANTNER е австрийска семейна компания с дългогодишни традиции в производството на земеделски ремаркета. „От две години Интерагри е наш партньор на българския пазар. Гамата ни е голяма, започваща от едноосови ремаркета – с вместимост от 5 до 34 тона, подходящи от малки до професионални ферми. Предимствата са висока ефективност и ниски разходи за фермера. Ние сме единственият производител, който използва специално покритие на ремаркетата, подобно на това при камионите и при някои трактори. Това покритие гарантира дългогодишно използване на машините. При големите ремаркета използваме два цилиндъра, с цел гарантирана стабилност и по-голяма производителност. Единственият производител сме, който използва шаси с двойна рама, като даваме 10 години гаранция за шасито“, каза Саша Перишич, представител на BRANTNER.

 

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.