1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ИНТЕРАГРИ България с нов корпоративен уеб сайт

ИНТЕРАГРИ България с нов корпоративен уеб сайт

Сайтът е построен върху съвременна платформа, която позволява развитие и лесно надграждане с различни други видове приложения и софтуерни интеграции, което е съществено за развитие на бизнеса в дигитална среда

През 2024 г. ИНТЕРАГРИ България, една от водещите компании за търговия на агротехника в страната, обнови своята бранд идентичност, като въведе ново лого, цветови код и графично оформление, така че да отговори пълноценно на позиционирането на компанията като доставчик на интегрирани решения за земеделието в България, както и на нуждата от повече гъвкавост в дигитална среда.

interagri-new

Като следваща логична стъпка в промяната, ИНТЕРАГРИ пуска нов корпоративен уеб сайт. Новият сайт е по-модерен, предоставя повече гъвкавост и устойчивост, като дава редица възможности за двупосочна комуникация с клиенти и партньори. Сайтът има опростена структура, интерактивно съдържание и логично подредена информация, с повече стратегически фокус, като предоставя редица възможности за дългосрочно надграждане на платформата. Новият уеб сайт е напълно интегриран със социалните мрежи, така че споделянето и интеракцията със заинтересованите аудитории да става с лекота. Сайтът е построен върху съвременна платформа, която позволява развитие и лесно надграждане с различни други видове приложения и софтуерни интеграции, което е съществено за развитие на бизнеса в дигитална среда. Заобиколен от добре визуално подредена информация, потребителят се чувства в центъра на света на ИНТЕРАГРИ, търсенето и навигацията са интуитивни и полезни, като осигуряват ефективно клиентско преживяване.

 

interagri

„С обновения ни имидж, въплътен в новия ни корпоративен уеб сайт, показваме лицето и същността на нашия по-модерен, по-гъвкав и устойчив бранд, като налагаме един напълно нов стил на говорене с нашите клиенти и партньори. “, споделя г-н Даниел Минев, Изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България.

 

За повече информация: 0700 46 666 и www.interagri.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.