1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ИНТЕРАГРИ С ПЪРВИ ЮБИЛЕЙ ПРЕЗ 2023 Г.

ИНТЕРАГРИ С ПЪРВИ ЮБИЛЕЙ ПРЕЗ 2023 Г.

През 2023 г., една от водещите фирми за търговия на агротехника в страната, ИНТЕРАГРИ България празнува 10 години от основаването си

По случай юбилея, компанията цели да създаде повече добавена стойност за своите клиенти, с нови услуги и специални предложения през цялата година.
inter-agri-jubilej

Основана през 2013 г., ИНТЕРАГРИ България АД е една от водещите компании в страната за консултации и предлагане на самоходна земеделска техника, прикачен инвентар, резервни части и сервизни услуги. От основаването си ИНТЕРАГРИ е единствен официален вносител на земеделска техника с марката NEW HOLLAND за страната, а през 2017 г. добавя към портфолиото си и гамата строителна техника на световния производител. С над 120-годишна традиция и доказано технологично превъзходство, носител на поредица от рекорди на „Гинес“, NEW HOLLAND e добре познат и предпочетен бранд за земеделска техника, както в световен мащаб, така и в България.

В стремежа си да предоставя качествени комплексни бизнес решения за своите клиенти, освен на самоходна и прикачна техника NEW HOLLAND, ИНТЕРАГРИ е официален вносител за страната още и на добре познати премиум марки за прикачен инвентар, сред които прецизните сеялки KINZE, богато портфолио от здрава и изключително надеждна техника за почвообработка и сеитба от BEDNAR, изключително здрави и надеждни ремаркета BRANTNER, техника за лозаро-овощарство Provitis, висококачествени колесари Cochet, както и представлява още добре познатите драпер хедери от MacDon, механични сеялки Kongskilde и редица други. Повече от 50 години марката KINZE е безапелационен лидер и специалист при пролетните сеялки. Изключително специализирана марка, създадена от фермери за фермери, KINZE предлага различни типове сеялки, които осигуряват до 99% точност на сеитбата при скорост над 10 км./ч. Чешкият производител на селскостопанска техника BEDNAR е специализиран в производството на машини за обработка на почвата, сеитба, торене и подрязване, а портфолиото на BRANTNER включва широка гама от изключително здрави и надеждни двуосни, едноосни и платформени ремаркета, в отговор на всяка индивидуална нужда от транспорт на фермерите.

inter-agri-jubilej01

ИНТЕРАГРИ България се стреми към изграждане на дългосрочни партньорски взаимоотношения със своите клиенти, като предлага интегрирани бизнес решения за земеделието с гарантирано висококвалифицирано обслужване в търговско-сервизната мрежа на територията на цялата страна. Със своите 12 локации, за 10 години ИНТЕРАГРИ е на повече от 30 000 кв.м открита и над 5 000 кв.м. закрита площ, с повече от 3 000 продадени машини. През 2017 г. стартира сертификационната програма TOP PARTNER на NEW HOLLAND, с която световната марка гарантира висококачествено клиентско обслужване във всички дилърства по света по определени стандарти за търговия, сервиз, бизнес, маркетинг. Към момента ИНТЕРАГРИ има 4 търговско-сервизни комплекси, сертифицирани по TOP PARTNER в градовете Русе, Стара Загора, Граф Игнатиево и Харманли, а останалите 8 локации подлежат на вътрешен одит, в съответствие с наложените стандарти.

„Ние виждаме мисията си в това да предлагаме интегрирани решения за модерно и устойчиво земеделие, решения, които носят реални практически ползи за фермерите в България и подпомагат цялостното развитие на земеделския сектор в страната. ИНТЕРАГРИ не е само компания за продажба на техника и доставчик на нови технологии, но и стратегически партньор в консултиране на земеделския бизнес. Във фокуса на всичко, което правим стои нашият КЛИЕНТ, който ние наричаме наш ПАРТНЬОР. Продуктите и услугите, които предлагаме са обърнати към това да отговорят на всяка индивидуална клиентска потребност и за целта нашата търговско-сервизна мрежа достига всяка точка на страната, така че да стоим близо до нашите клиенти и да ги познаваме.“, споделя г-н Даниел Минев, Изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България.

inter-agri-jubilej02

Ежегодно компанията участва в специализирани технически изложения в страната, като печели награди в редица конкурси. За последните 10 години, трябва да се отбележи престижното отличие „Агробизнесмен на годината 2014“, с което Изпълнителният директор на ИНТЕРАГРИ България г-н Даниел Минев е удостоен.  Следват отличия от участието и представянето на ИНТЕРАГРИ на Изложението в Добрич и Международния пловдивски панаир през 2014 г. Ежегодно ИНТЕРАГРИ България получава и множество отличия и първи награди в категория "Иновации" в авторитетния конкурс „Принос в механизацията в земеделието“ на в-к "Земеделска техника", както и награди за развитие на бизнеса от производители и партньори на компанията, сред които Bednar, Petronas, New Holland и др.

Екипът на ИНТЕРАГРИ България наброява близо 90  човека през 2023 г. В стремежа си да изгради приятелска атмосфера и партньорски отношения в екипа, взаимоотношенията в компанията са основани на взаимен респект, доверие и открита комуникация. ИНТЕРАГРИ България демонстрира желание за непрекъснато развитие на хората в компанията, като отчита индивидуалните потребности на всеки, така че да се чувства на мястото си, както и да има реален принос към успеха и развитието на компанията. Компанията е социално ангажирана, като сътрудничи с училища и университети в страната, с цел развитие на потенциала на младите хора в България.

inter-agri-jubilej03

„Ние виждаме мисията си в превръщане на земеделския отрасъл в по-ефективен, с прилагането на високопроизводителна техника, нови технологии и иновативни услуги. Земеделието е един от секторите, в които иновациите все още не се използват в пълен капацитет. Новите, по-производителни и икономични машини ще направят сектора по-рентабилен и независим, а въвеждането на повече нови технологии и напредъка на дигитализацията ще направи земеделския сектор по-привлекателен за младите хора в България, които са нашето бъдеще. С цел да развиваме и дадем шанс за просперитет на младите хора в България, нашата социална ангажираност е насочена към развитие на техния потенциал, чрез съвместна работа с университети и специализирани училища, техникуми в страната. Развиваме и стажантска програма, която дава шанс на младите специалисти в сектора да развият и надградят своите знания и умения на практика.“, допълва г-н Даниел Минев, Изпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ.

През 2019 г. стартира програмата HARVEST MASTER за усъвършнстване уменията на оператори на комбайни NEW HOLLAND, която предизвиква голям интерес, поради високата практическа стойност на знанията и уменията, които предава. До момента има повече от 100 сертифицирани оператори на комбайни New Holland по програмата, а записванията за курсовете започват година преди това. Отново през 2019 г. стартира стажантска програма на ИНТЕРАГРИ, в която придобиват практически знания и опит редица млади специалисти, като до момента има 4-ма назначени служители след успешно приключил стаж.

„2023 г. ще бъде една много специална година за ИНТЕРАГРИ – 10 години е време за равносметка и нов поглед в бъдещето. Визията на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ е да бъде надежден и предпочитан партньор за фермерите в България. Ние вярваме, че постигаме това и ще продължаваме и занапред, със силата на екипния дух, като екип, който се придържа към общи принципи, налагащи лидерски модел на поведение. Като компания се стремим да насърчаваме иницативността на хората в екипа, отчитайки индивидуалния принос на всеки. Поддържаме отлични партньорски отношения с нашите клиенти и партньори, основани на взаимни уважение и доверие. Стараем се да подхождаме индивидуално към нуждите на нашите партньори, като стоим близо до тях, слушаме и се адаптираме в стремежа си към непрекъснато усъвършенстване, с цел по-добра комуникация и по-висока удовлетвореност. С всичко, което правим се стремим да създаваме добавена стойност за нашите клиенти.“, казва г-н Даниел Минев, ИЗпълнителен директор на ИНТЕРАГРИ България.

По случай 10-годишнината си през 2023 г. ИНТЕРАГРИ България планира да въведе редица нови услуги, както и предложения с повече ползи за своите клиенти. Всички, закупили самоходна и прикачна техника от портфолиото на компанията през 2023 г. получават 10% отстъпка от стойността на допълнително оборудване за закупената машина, 10% отстъпка от сервиз за закупената машина, 10% отстъпка от резервни части за закупената машина, като всяка от споменатите отстъпки се прилага еднократно в рамките на 2023 г. и не се комбинира с други отстъпки. Допълнително при пакетна покупка на самоходна и прикачна техника от ИНТЕРАГРИ, клиентът може да се възползва от преференциални цени. При поръчка на резервни части и консумативи, клиентите на ИНТЕРАГРИ ще имат възможност да се възползват от редица отстъпки и специални предсезонни предложения, разработени съвместно с партньорите ни.  

inter-agri-jubilej04

За всички предстоящи новости и събития около 10-годишнината на  ИНТЕРАГРИ България, следете на уеб сайта и социалните мрежи на компанията. За повече информация 0700 46 666 и www.interagri.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.