1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. KINZE ПРЕДЛАГА 24, 16 и 12-РЕДОВИ СЕЯЛКИ С TRUE SPEED ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАЗАРИ

KINZE ПРЕДЛАГА 24, 16 и 12-РЕДОВИ СЕЯЛКИ С TRUE SPEED ТЕХНОЛОГИЯ ЗА ЕВРОПЕЙСКИТЕ ПАЗАРИ

От тази година Kinze предлага 2 модела високоскоростни сеялки за европейския пазар:

4805

За големи стопанства се предлага модел 4805, 24 -редова сеялка с високо-скоростна технология на засяване. Тази високотехнологична, високо-скоростна, трисекционна сеялка с предно сгъване е във варианти с течна или суха тор, така че да отговори максимално на очакванията на клиентите.

kinze

3605

Оборудвана със специална система за разделяне на редовете, 3605 е уникална сеялка, приложима както като 35-сантиметрова сеялка за соя, така и с достатъчна гъвкавост за засаждане на култури в 70-сантиметрови редове. Със суха или течна тор и други високи технологии, тази сеялка с 16 или 12 реда вече се предлага и с функция за високо-скоростно засаждане True Speed.

kinze

True Speed технологията при моделите 4805 и 3605 е налична само във вариант за насипно пълнене в големи бункери за семена- Bulk Fill.

“И двата модела сеялки позволяват на фермерите да удвоят хектарите на обработка в рамките на 1 ден или да покрият същата площ за по-кратко време.“, казва Сюзън Вийч, президент на Kinze. "Технологията позволява фермерите да засяват по-големи площи с един и същ размер сеялка. “

Пълната продуктова гама на KINZE можете да намерите в каталога на вносителя за страната - Интерагри България. Като част от стратегията си, компанията предлага изгодни пакетни предложения на прикачна техника с трактори New Holland, изготвени спрямо индивидуалните клиентски нужди. Допълнителна информация можете да намерите на тел. 0700 46 666 и www.interagri.bg

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.