1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Компактна дискова брана Rubin 10 - скъпоценност, която успешните земеделци трябва да притежават

Компактна дискова брана Rubin 10 - скъпоценност, която успешните земеделци трябва да притежават

Търсете от дилърите на Лемкен България

Иновативни машини, издръжливи на тежка и продължителна работа, като същевременно с това допринасят за ниски производствени разходи. Това е концепцията на Lemken - един от водещите световни производители на почвообработваща, сеитбена и растителнозащитна техника.

Новата дискова брана Rubin 10 е сред последните разработки на компанията. Машината е с нова подредба на повърхностно закалените дискове DuraMaxx, които са с диаметър 645 мм. Те работят с цялата си повърхност на дълбочина 15 см. Подредени са така, че да генерират симетрични сили и от двете страни на работната машина.

Браната гарантира стабилно поддържане на посоката, без „дърпане“ настрани. Новите рамена са по-здрави, като се получава равномерна почвообработка по целия работен захват при намален разход на гориво. Rubin 10 се произвежда с работни захвати от 2,5 до 7 метра.

Lemken предлага още: предсеитбени и стърнищни култиватори, роторни фрези, механични и пневматични сеялки, навесни и прикачни пръскачки.

Доверете се на Lemken – компанията, чието начало датира от далечната от 1780 г. Към момента тя разполага с 1470 души персонал, три завода в Германия и Индия и две линии за сглобяване в Русия и Китай.

Машините на Lemken се предлагат у нас от дилърите на дъщерното дружество на компанията – Лемкен България, които осигуряват адекватно сервизно и следгаранционно обслужване.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.