1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Кубота България осигури повече знания и умения за своите търговски представители

Кубота България осигури повече знания и умения за своите търговски представители

Важно е доверието и клиентската удовлетвореност

Обучение на търговските си представители проведе Кубота България във Велико Търново. Лектори на най-високо ниво предоставиха важна техническа информация за поддръжката, ремонта и нововъведенията на компактната гама машини на японския производител Kubota.

“Радвам се, че обучението се провежда при нас. От 4 години ние сме лоялен партньор на Кубота България и работим много добре за представяне на бранда”, заяви Веселин Кючуков, мениджър на търговския център-домакин на срещата.

“Обучението се налага, защото Kubota постоянно внедрява иновации при производството. Техниката търпи развитие и затова ние, от своя страна, искаме да държим търговските ни представители в течение на тези процеси, като по този начин се надяваме те да представят на клиентите подобренията по най-добрия начин и това да улесни работата на потребителите”, подчерта Николай Жеков, продуктов и търговски мениджър в Кубота България.

Основен акцент на обучението е работата с професионалните самоходни косачки Kubota. Най-важното е устройството им, както спецификите им на работа и техните предимства пред останалите марки на пазара.

Техниката е изключително качествена и на високо технологично ниво.

“Намираме се в район, където има доста растителност и затова техниката намира голямо приложение, по-специално косачките. Предимствата й са неоспорими пред останалите машини на пазара в сегмента. На воланите има серво усилватели, различни по размери кошове за прибиране на тревата и изсипването й, нови системи за мулчиране. Двигателите на повечето от косачките са дизелови. А от това, че има ръчно изработени елементи, идва и голямата им надеждност. Интерес към техниката се проявява от комунални стопанства, общини, соларни паркове”, съобщи още мениджърът на агроцентъра.

Специално внимание беше обърнато на косачките от серията Zero Turn, преминавайки през по-професионалните модели от Z и D сериите, които намират приложение при сериозна растителност на по-неравни терени, и се стигне до комуналната техника, която е лесна за управление и поддръжка. Ползватели могат да бъдат общини, частни клиенти, строителни фирми, конни бази, спортни игрища, хоби фермери.

Специално внимание беше обърнато на малогабаритната техника, предназначена за малки овощни и зеленчукови градини, животновъдни стопанства.

За обучение на търговците послужиха малките трактори на японския бранд, както и нововъведенията при RTV-тата.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.