1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Кубота с нова серия над 200 конски сили

Кубота с нова серия над 200 конски сили

Това е новата 8-ма серия

Кубота ускорява присъствието си на пазара като представи първият си съвместен проект  с Булер Индъстриис в Северна Америка. Това е новата 8-ма серия на Кубота,  разделена на два модела М8-191 с мощност 190к.с. и М8-211 с мощност 210к.с.

Моделите са оборудвани с шест цилиндров дизелов двигател Къминс. Вариантите за трансмисия ще бъдат два: Powershift трансмисия  с 30 предни и 15 задни предавки (разделени на пет диапазона с шест предавки във всеки)  или безстепенна скоростна кутия KVT.

Външните клапани на хидравличната система със затворен център са 3 или 5 двойки, при капацитет на помпата 120 или 160л./мин.

Силоотводният вал е със стандартни  540 и 1000 об./мин., плюс икономични режими за всички.

Челният товарач М77 е с товароподемонст 2360кг. до максимална височина 4,6 метра.

Моделите са напълно ISO-BUS съвместими.

Стандартно моделите са оборудвани с шибидах за по добра вентилация, като е помислено и за отличната видимост на оператора по време на работа с челен товарач. Вътре в кабината операторът получава пълен 360-градусов панорамен изглед.

Контролерите за основните функции на трактора са поставени непосредствено под дясната ръка на оператора за да не се налага правенето на излишни движения по време на работа.

Според нивото на оборудване моделите разполагат със стандартен 7 инчов K-Monitor и 12 инча опционално, като има и опции при седалката и осветлението.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.