1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Kverneland Group и Kubota Corporation придобиха 80% от дяловете на ROC, компания за сеносъбирачи

Kverneland Group и Kubota Corporation придобиха 80% от дяловете на ROC, компания за сеносъбирачи

Отлична синергия в разработването на нови продукти и технологии

Kverneland Group (KvG), водеща международна фирма, разработваща, произвеждаща и разпространяваща земеделски машини и услуги, обяви, че е подписала споразумение за придобиване на 80% от дяловете на фирмата ROC, водещ производител на сеносъбирачи, разположен в Италия.

Г-н Шинго Ханада, главен изпълнителен директор на Kverneland Group, заяви, че фирмата ROC допълнително подсилва стратегическия ангажимент на групата Kverneland и Kubota в областта на събирането на сено и фураж, добавяйки важна продуктова линия сеносъбирачи и постигайки синергия между двете фирми.

Настоящите собственици на фирма ROC г-н Денис Убалди и г-н Рафаеле Убалди запазват длъжностите си във фирмата след сделката.

Виждаме страхотни възможности и синергия в това да станем част от групата Kverneland и Kubota Group. Да бъдем част от тази група, със силен глобален отпечатък, предоставя възможност за разработване на нови продукти и въвеждане на по-нататъшна цифровизация на селскостопанските системи и решения.“

Освен това братята Убалди са убедени, че тази сделка допълнително ще подсили имиджа на компанията ROC и способността ѝ да расте и да доставя атрактивни продукти, решения и отлично обслужване на нейните партньори и клиенти.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.