1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Landini REX 90F – с премиера на БАТА АГРО Пролет

Landini REX 90F – с премиера на БАТА АГРО Пролет

Заповядайте на щанда на фирма Оптиком

Тракторите LANDINI ще заемат важно място на щанда на Оптиком на БАТА АГРО Пролет 2016 с най-успешните модели в гамата – от специализираните до високомощностните машини.

Серията REX е номер 1 в Европа сред специализираните трактори и предлага най-голяма гама с избор между 19 различни модела! Най-продаваните трактори за лозя и овощни градини във Франция, Испания и Италия са именно Landini REX. Тракторите от серия REX са специализирани и напълно професионални машини, предназначени за извършване на всички механизирани операции (почвообработка, пръскане, транспорт и др.) в трайните насаждения.

Премиера на българският пазар ще направи новият Landini REX 90F. Landini REX са с нов дизайн, допринасящ за подобряване на комфорта на оператора.
Цялата моделна гама вече е с новата визия на семейство Landini, благодарение на обновения дизайн на предния капак, който е изработен от материали с изключителна здравина и устойчивост на атмосферни влияния. Кабината предоставя уютна работна среда при леснодостъпен контрол на машината.

Освен нова стилна кабина, обновените трактори от серия REX имат и редица подобрени характеристики, като запазват успешните технологични решения от своите предшественици. Новият модел продължава да се предлага в 3 разновидности – F, GE и GT – задвижвани от 3 и 4-цилиндрови двигатели Perkins с максимални мощности от 68 за REX 70 до 110 к.с. за най-мощния в диапазона REX 120.

Налични са две трансмисии – базовата версия е с три диапазона и 5 скорости, доставяйки 15+15 скоростни предавки. С опцията за PowerFive трансмисия скоростите стават 30+30, крипер за 40+40 скорости също е наличен. Хидравличната система е с достатъчен дебит 100 л/мин за 6 хидроразпределителя, а навесната система е с капацитет 2 600 кг (3250 кг за GT версията).

Според обработваната култура и ширината на междуредията земеделските производители могат да изберат съответния подходящ за тях вариант от серията REX:
   Rex S e с минимална ширина 1213 мм и е идеален за работа в тесни редове при лозя;
   Rex F е с минимална широчина 1437 мм, „Кралят“ на лозята и овощните градини;
  Rex GT е с минимална широчина 1554 мм, подходящ за широкоредови овощни насаждения и полска работа.
Landini REX 80 F и GT се предлагат с промоционална цена 29 900 евро.

Други интересни модели на изложението ще са Landini 5D, в стандартен вариант и версия HC (High Clearance) – с висок просвет и еднакви гуми, идеален за работа в зеленчукопроизводство, за окопаване, пръскане, торене в късен стадий на развитие на растенията без увреждане. Моделът 5-100 D е с промоционална цена 34 900 евро.

Серията трактори Landini 5H се състои от 4 модела от 85 до 113 к.с. и ще бъде представена с най-големия модел в серията 5-115H с челен товарач. Тракторите от серия 5Н са универсални и подходящи за всички дейности в съвременното земеделие и животновъдство. Елегантният дизайн и комфортната кабина заедно с отличните технически параметри превръщат работата на фермерите в удоволствие. Отличителен белег е кабината Total View, с равен под и 4-колонна структура, както и новата трансмисия с 12 +12 скорости (с възможност за избор на опция 3-диапазонна Powershift с 36+12 предавки). Тракторите от тази серия са с повишен дебит на хидравличната система – 63 л/ мин + 30 л/мин за по-бърза работа на прикачния инвентар и намалени обороти на двигателя при транспорт. Оборудвани с челен товарач са подходящи за животновъдни ферми.

Повече подробности на www.landini.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.