1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. ЛЕГЕНДАТА McCormick

ЛЕГЕНДАТА McCormick

Готови ли сте за за Х6 Premium Leasing 0%?

Авангарден и високотехнологичен трактор McCormick от серията Х6 с мощност 133 к.с. може да стане част от агропарка ви. И то веднага. При много изгодни условия. Възползвайте се от ексклузивната лизингова програма Премиум Лизинг на фирма Оптиком, официален представител на бранда у нас, като заплатите само 15 хил. лв. първочанална вноска с 0% лихва при изплащането на машината. Побързайте, защото условията са валидни за ограничени количества.

Какво получавате?

McCormick Х6 серията предлага високо ниво на комфорт и детайли, взаимствани от автомобилната индустрия. Опциите включват независимо окачване на кабината и предния мост за по-голям комфорт, повече сигурност и удобство на оператора при движение по неравни терени. Постига се по-висока транспортна скорост и се снижава времето за извършване на различните операции.

Тракторите от серия X6 са задвижвани от 4,5-литрови Betapower Tier4i двигатели с SCR система. 

Тракторите McCormick от Серия X6 са с много възможности и богат избор от опции и са подходящи както за по-леки операции (сеитба, торене, прибиране на зелена маса и др.), така и за тежки като оран, дисковане и др.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.