1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Левент Шериф, земеделски производител: Кубота ми е на сърце

Левент Шериф, земеделски производител: Кубота ми е на сърце

Японската дисциплина, претворена в марката Кубота

Кубота представи на Дни на полето в с. Гешаново част от портфолиото си.

На щанда на Кубота беше представен модел М7133 – 130 к.с. от серията М7 (130-170 к.с.). Високата производителност на двигателя допринася за по-голяма ефективност при работа, като се спестява време и се минимизират разходите. Максималната мощност вече е достъпна при по-ниски обороти. Разходът на гориво е значително нисък за трактор от този клас.

кубота

Посетителите имаха възможност да видят и модел М6-142 с мощност 142 к.с. от новата серия на Кубота M6002 (122-142 к.с.). Моделите от тази серия са оборудвани с 4-цилиндров дизелов двигател Кубота, осигуряващ пълна мощност в широк диапазон от скорости, дори при различни натоварвания.

Много голям интерес от земеделците имаше към модела М 5071N – 73 к.с. от специализираната серия на Кубота M5001 Narrow (73-105 к.с.). Те са подходящи за работа в лозови масиви или в овощни градини поради тяхната изключителна маневреност благодарение на Bi-speed системата за малък радиус на завиване.

„Кубота ми е на сърце. Икономична, надеждна и модерна техника, оборудвана с най-новите и иновативни системи, което оказва положително влияние на крайния продукт. Японската техника е една от най-хубавите, най-модерните. Знаем за японската дисциплина, а където има дисциплина има и качество, има модернизация, има напредък“, каза Левент Шериф, земеделски производител, обработващ земя в с. Подслон, Добричка област.

Като допълнение към японските трактори беше показана косачка и балопреса от зелената линия прикачен инвентар на Кубота. Най-голямата атракция на щанда беше високопроходимото транспортно средство на Кубота RTV с мощност 24 к.с. То е подходящо за транспорт и превоз на малки товари, както и намира приложение в:

  • работа във ферми
  • градински центрове
  • хотелски комплекси
  • логистични центрове
  • аерогари
  • ловни стопанства
  • голф игрища
  • офроуд забавления

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.