1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Лозар закупи 7 трактора Кубота и получи подарък ново RТV

Лозар закупи 7 трактора Кубота и получи подарък ново RТV

Машини от японския бранд бяха демонстрирани край село Якимово

Празник на полето край село Якимово. Трактори и прикачен инвентар с марката Кубота оцветиха в оранжево полетата на земеделеца Красимир Тодоров.

Полевата демонстрация, организирана от Кубота България съвместно с фирма Агро КГ (официален представител на марката Кубота за района), дойде точно навреме – за да видят земеделците в реални условия възможностите на японската техника за ефективното изпълнение на есенните мероприятия. Специалисти обясниха подробно техническите характеристики на машините.

Представената дискова брана, предназначена за последната обработка преди сеитба, е с два реда независимо окачени тежки дискове с размер 520 мм и работи до 15 см дълбочина.  

Серията плугове RM 2000 са предназначени за трактори с мощност до 150 к.с. Могат да бъдат оборудвани с различни видове отметателни дъски в зависимост от почвата.

Със сеялката SD1450 земеделците могат да сеят рапица, пшеница, ечемик, леща, люцерна. Машината е с работна ширина 4,5 м. Оборудвана е с дозиращ апарат Акорд.  

На полето край Якимово гостите видяха и торачка с 2 хил. литра вместимост на бункера и захват 24 м. Моделите торачки на Кубота могат да бъдат оборудвани с електрическо дозиране и секционен контрол през 1 м.  

„Кубота е една от най-добрите марки на пазара. Заслужава си инвестицията в нея. Техниката им е здрава и издръжлива, икономични машини и имат надежден сервиз, каза домакинът на открития полски ден Красимир Тодоров, клиент на фирма на Агро КГ (официален представител на Кубота за района), и допълни: Не ми се е налагало да използвам сервиз, но съм чувал от колеги, че повредата се отстранява на деня. Регионалните представители задължително се интересуват периодично от състоянието на техниката. Кубота предлага отлично съотношение на цена-качество.“

В неговото стопанство вече работи трактор Кубота от М серията, който се справя много добре с тежките обработки. „Да е живот и здраве, наесен ще закупя още един трактор Кубота. Нормално е всеки земеделец да иска да работи с нова техника. Тя пести време и ядове, има 5-годишна пълна гаранция. Доволен съм“, обобщава Тодоров.

Тракторите Кубота са изключителни търсени и от лозарите, споделиха от фирма Агро КГ. Един от най-големите фенове на бранда е Даниел Ангелов, който през тази година е поръчал 7 трактора, оборудвани с прикачен инвентар. Заради голямата инвестиция лозарят получи специален подарък - чисто ново RТV Х1100. Ключовете за новата придобивка му бяха връчени лично от Атанас Атанасов, управител на фирма Агро КГ.

Kubota-podaruk-

Даниел Ангелов (вляво) получи ключовете за RТV Х1100 от Атанас Атанасов, управител на фирма Агро КГ, в присъствието на Мирослав Николов, търговски директор на Кубота България (вдясно)

„Благодаря на Агро КГ и на Кубота България за изключителния подарък. Това са партньори, с които работя вече втора година и се радвам, че намерих правилните фирми, с които да си сътруднича. 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.