1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Малчуган на 8 години спечели трактор от ИНТЕРАГРИ България на изложението БАТА АГРО Есен 2015

Малчуган на 8 години спечели трактор от ИНТЕРАГРИ България на изложението БАТА АГРО Есен 2015

На търг беше продаден моделът New Holland TD5.75

Дядо и внуче от Русенско станаха собстнвеници на трактор New Holland. ИНТЕРАГРИ България организира на щанда си по време на изложението БАТА АГРО Есен 2015 търг за продажбата на модела New Holland TD5.75. Наддаването започна от 1 евро и стигна до фантастично добрата цена от 19 000 хил. евро.

Атанас Димов от Писанец, Русенско направи най-запомнящия се подарък на малкия си внук Наско – трактор NEW HOLLAND.

Ето какво сподели Атанас Димов след приключване на търга:

Развълнувани сме, разбира се. Нашето стопанство е малко, обработваме го семейно и честно казано не се надявахме много, че точно ние ще спечелим. Имахме нужда от нов трактор и реших да опитаме най-малкото заради емоцията, за мен и Наско. Бях си определил предварително бюджет и смятах да наддавам разумно. Все пак е общоизвестно, че NEW HOLLAND са добри машини, защо да не си опитаме късмета. Наско направо не може да се нарадва, че си имаме нов трактор. ИНТЕРАГРИ изпълни една важна мисия да запали у 8-годишния ми внук искрата и любовта към труда, която всички имаме.

Тракторът New Holland TD5.75 е с двигател Tier 4, с номинална мощност 75 к.с., скорости 12х12 и 20 х 20. Максималната му товароподемност е 3000 кг. Машината е подходяща за извършване на всички леки обработки. Обновеният FTP двигател е запазил максималната си мощност, но е с редуциран обем, който води и до намаляване на инерционните сили в него. Това заедно с подобреното впръскване дава впечатляващ резултат и 11% по-нисък разход на гориво. Хидравличната система на NEW HOLLAND TD5 е създадена, за да ви предложи оперативна свобода и гъвкавост, без значение от операциите, които се налага да извършвате. Това е и едно от големите предимства на тракторите от тази серия.

NEW HOLLAND обяви промоционална „НОВИ машини на ДЕМО цени“ за тракторите: TD5.85, TD5.95, TD5.105 и TD5.115.

Настоящата промоция на официалния вносител на NEW HOLLAND у нас – фирма ИНТЕРАГРИ, е валидна до изчерпване на количествата и дава възможност на всеки да разшири своето стопанство с универсален боец на цени от 29 998 евро за модела TD5.85 до 35 498 евро за модела TD5.115.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.