1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Mass представи две нови дискови брани, предназначени за големи земеделски стопанства

Mass представи две нови дискови брани, предназначени за големи земеделски стопанства

През 2016 г. фирмата е на второ място в България по продажби на плугове

Българският производител на селскостопанска техника Mass представи на пазара у нас две нови дискови брани, предназначени за големи земеделски стопанства. Първият нов модел е Дискова брана Мини, която се предлага в две различни версии - със и без хидравличен валяк, с тегло съответно 900 кг. и 700 кг. Тя е със самостоятелни пружини, разполага с 16 броя тела с диаметър на дисковете 510 мм, а дълбочината на работа при нея е приблизително 12 см. Вторият модел е Прикачна дискова брана, която е с дълбочината на работа 15 см. и се предлага в три разновидности, различаващи се по броя на телата, теглото и работната ширина, която може да бъде 500, 550 и 600 см. Tя е със самостоятелни пружини и диаметър на дисковете 620 мм. и разполагат с двоен валяк с електроклапани.

„Създаването на двете нови дискови брани е част от цялостната политика на компанията ни непрекъснато да въвеждаме иновации в продуктите си, улеснявайки и оптимизирайки работата на нашите клиенти. Положителните отзиви от клиентите ни, както и устойчивият растеж на бизнеса ни са доказателство, че сме на прав път“ - заяви Айдоган Саргън, управител на фирма Агростил ООД, която е собственик на марката Mass – “Отминалата година беше трудна за бранша, но въпреки това компанията ни успя да разшири своето присъствие, както и да започне да предлага продуктите си и на румънския пазар.“

През 2016 г. Mass се е наредила на второ място сред общо 28 регистрирани бранда в България по продажби на плугове. За посочения период тя държи пазарен дял от 15%, с над 500 продадени плуга. Това е и най-предпочитаният клас продукти на дружеството, което се дължи отчасти на факта, че то стартира производствената си дейност именно с плугове и натрупва повече опит с тях. Постепенно Mass обхваща всички основни продуктови категории в този толкова значим за България и същевременно толкова конкурентен отрасъл.

Повече за Агростил
Агростил ООД с бранда MASS е дъщерна компания на водещия производител UNLU, който има  над 45 години опит в сектора. За над петнадесетгодишното си съществуване в България компанията се налага като производител на висококачествена земеделска техника, с общо над 3500 продадени машини. Тя разполага с производствена база в гр. Стара Загора и дистрибуторска мрежа, обхващаща цялата страна. Акцент в работата й е качественото и навременно сервизно обслужване, осъществявано в кратки срокове на територията на цяла България.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.