1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Massey Ferguson – лидери в иновациите

Massey Ferguson – лидери в иновациите

Компанията представя новите серии MF 9000 Xtra телескопични товарачи, както и нови модели при тракторите и комбайните

Новите серии MF 9000 Xtra телескопични товарачи от Massey Ferguson са задвижвани от нови двигатели, които отговарят на Stage 3b/Tier 4 interim. Новият 3.6-литров, 4-цилиндров двигател Deutz работи ефективно и извършва рециркулация на отработените газове. Това осигурява изключителна производителност и икономичност с проста поддръжка.

Функциите на сериите MF 9000 Xtra са превъзходна стабилност, съчетана с изключителна маневреност. Компактният дизайн предоставя изключителен радиус на завиване. Новите серии MF 5600 при тракторите са създадени да предоставят висока производителност, съчетана с маневреност и изключителни характеристики, които ги правят уникални по рода си.

Всички MF 5600 трактори са задвижвани от нов четирицилиндров, изключително мощен 4.4 литров двигател AGCO. Той е усъвършенстван за ефикасно управление на горивния процес за оптимална мощност и икономичност, съобразен със строгите регламенти за вредни емисии.

При товарни операции повишава своята ефективност и комфорт. Кабината е просторна, удобна и тиха и осигурява несравнима видимост и великолепна система за контрол, а изцяло новият ексклузивен вариант на системата за окачване на предната ос е проектиран и произведен специално от Massey Ferguson.

Тези серии са разработени да отговарят на всички изисквания на клиентите в този важен сектор. Според Кембъл Скот, мениджър развитие в Massey Ferguson: "Новите серии MF 5600 са безкомпромисни откъм качество, спецификация и представяне.“ „Земеделските производители не трябва да правят компромиси и да използват по-стари, остарели модели. Сериите MF 5600 налагат нов стандарт и предлагат функции, които никоя друга компания не предлага в този сектор", добавя той.

Премиерата на новите трактори ще бъде по време на Agritechnica в Германия. Сериите MF 5600 притежават ненадминати товарачни функции. Механичните джойстици включват активиране на скорост, която се променя автоматично, когато джойстикът се движи.

Новите модели комбайни MF DELTA и MF CENTORA от Massey Ferguson са отличен избор, ако земеделските производители търсят надеждност и технология, която да отговаря на техните нужди и бюджети. Новата просторна кабина Skyline притежава отлична видимост, шумоизолиращо стъкло, климатроник, контрол на въздушното отопление, с нови огледала и впечатляващо осветление.Интегрирани са с Auto-Guide XLS автоматична система за управление и с GPS система. Капацитетът на бункера за зърно е повишен - 120 л в секунда скорост на разтоварване. Операторите се възползват от модерна технология, която увеличава контрола и комфорта. Новата Auto-Guide XLS опция за автоматично управление с точност до 5 см спомага за максималното оптимизиране на работния процес.

Комбайнът MF DELTA Hybrid на Massey Ferguson се отличава със системата PowerFLOW, която е доказала качествата си за увеличаване на производството с повече от 70% при маслодайна рапица, както и улесняване на операторите, работещи в тежки теренни условия. Новите, по-широки колани PowerFLOW осигуряват постоянно активно събиране на реколтата, което намалява загубите.

Най-големият MF CENTORA 7382 модел и MF DELTA 9380 са оборудвани с 12 500 литра резервоари, докато МF CENTORA 7380 и всички AutoLevel (AL) машини имат 10 500 литра вместимост. Машините работят постоянно на оптимална производителност и осигуряват 15% увеличение на продукцията. Новите комбайни са задвижвани от най-новите и най-модерните двигатели AGCO POWER, всички оборудвани с Технологията за селективна каталитична редукция (SCR) технология.

The MF CENTORA има 8,4-литров, 6-цилиндров двигател, докато МF DELTA Hybrid се възползва от уникален 7-цилиндров двигател, известен със своя баланс и гладко функциониране. Тези двигатели са изключително рентабилни, осигуряват икономия и много нисък разход на гориво.

Massey Ferguson предоставя нова услуга за клиентите, чрез въвеждане на Call Center. Опитният и квалифициран персонал на компанията ще отговаря на запитванията на клиенти, с цел предоставяне на по-високо ниво на поддръжка и решаване на възникнали проблеми.

Massey Ferguson ще продължат да бъдат подкрепяни от специалистите на AGCO чрез изграждането на Support Group - специализиран персонал - дилъри в Европа, Африка и Средния изток. Вече се работи за разработване на набор от нови продукти, системи и оборудване, специално предназначен за използване от клиентите на Massey Ferguson и AGCO.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.