1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Massey Ferguson и CEJA обсъждат бъдещи съвместни дейности

Massey Ferguson и CEJA обсъждат бъдещи съвместни дейности

Една от инициативите ще бъде изграждането на европейска наградна схема

Специалистите по селскостопанска техника от Massey Ferguson се срещнаха с Матео Бартолини, президент на CEJA (Европейският съвет на младите фермери), за да обсъдят работата по съвместни проекти през идната 2014 година. Домакин на срещата беше производителят на гуми Trelleborg, която се състоя във фабриката им вТиволи, Рим.

„Проведохме много продуктивни преговори и с нетърпение очакваме да се осъществят редицата планирани съвместни дейности на национално, регионално и местно ниво”, сподели Кемпбъл Скот, директор на продажби техника и развитие на бранда към Massey Ferguson.

Една от инициативите ще бъде изграждането на европейската наградна схема – „Посланници на CEJA“ – признаваща постиженията на иновативните млади фермери. Като допълнение, CEJA ще участва в ключови събития, организирани от Massey Ferguson, като „Поглед към бъдещето“, което ще се състои във Франция през август 2014 година.

„Партньорството ни със CEJA ще донесе ново поколение селскостопанска техника заедно с новото поколение от млади и амбициозни фермери, заяви г-н Скот. – С голямо удоволствие ще работим заедно с тази нова, важна и динамична организация. Като част от една масова, световна индустрия ние трябва да подкрепяме развитието на бъдещите поколения от професионални фермери.”

„Като ключова фигура в сферата на селскостопанското оборудване, Massey Ferguson предоставят надеждни и производителни машини. Това е причината партньорството ни с тях да има толкова голям смисъл, отбеляза президентът на CEJA Матео Бартолини. – Заедно с тях ние представляваме бъдещето на земеделието и ще се стараем да подсигурим по-устойчиво и изпълнено с иновации бъдеще за селското стопанство и младите фермери на Европа.”

CEJA представлява около 1,7 милиона млади фермери от цяла Европа и има за цел да окуражава младите хора да се занимават със земеделие.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.