1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Massey Ferguson MF7719S с престижна награда

Massey Ferguson MF7719S с престижна награда

Тракторът стана „Машина на годината за 2019“ на изложението SIMA в Париж!

Massey Ferguson, световна марка на AGCO, е горда да обяви, че трактор модел MF7719S – 190 к.с., получи наградата „Машина на годината за 2019“ на изложението в SIMA в Париж. Престижната награда е завоювана в L-категорията за трактор със средна мощност.

Франческо Куаранта, Вицепрезидент Продажби, Маркетинг и Управление на продуктите в Massey Ferguson EME, заяви: „Това признание доказа нашия ангажимент да разработваме модерни, рентабилни и лесни за употреба трактори и технологии, които да предоставят осезаеми ползи на нашите клиенти. - Аз съм изключително горд от целия екип в Бове от инженерно-проектантския отдел, отдела по доставките, монтажния отдел, маркетинг отдела и поддръжката. Като екип, всички те допринасят за спечелването на тази престижна награда.“

Новият MF7719S – 190 к.с., който всъщност е и най-големият модел от късата база на тракторите Massey Ferguson от серията MF7700S, отговаря напълно на последните нива на вредни емисии, освобождавани в атмосферата STAGE V. Дизайнът на системата е така проектиран, че да се използва през цялото време от живота на трактора.

Франческо Куаранта обясни още: „Всички производители на самоходна селскостопанска техника трябва да отговарят на тези изисквания. Начинът за постигане на това ни прави различни. Ние, в Massey Ferguson, избрахме да разработим система, която не затруднява оператора по никакъв начин, поддържа двигателя все така икономичен и запазва отличната видимост пред машината.“

Специално конструиран, с отличното съотношение мощност към тегло и впечатляващата собствена маса от 14000 кг, този трактор MF7719S е отлична машина отговаряща на търсенето на все повече взискателни фермери и арендатори в Европа.

Тракторът MF7719S е оборудван с нови функционалности като DATATRONIC 5 терминал със сензорен дисплей, контролиращ не само основните параметри на машината, но и осигуряващ автоматично водене. Той може също да се предложи и в пакет за прецизно земеделие.

Вслушвайки се в клиентите си, Massey Ferguson дават възможност за опционални гуми с размер 20.8R42, които повишават сцеплението и теглителната мощност.

Допълнителна информация за модела и преференциалните кампании, свързани с него, може да получите само от фирма ВАРЕКС ООД, единствен вносител и дистрибутор на марката Massey Ferguson за България, както и на интернет сайта на фирмата www.varex.bg !

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.