1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Мегатрон: „25 години израстваме заедно“

Мегатрон: „25 години израстваме заедно“

Компанията се е доказала не само като доверен партньор, но и като коректен работодател

„25 години израстваме заедно“ е мотото на Мегатрон по случай годишнината на компанията и под този надслов протичат всички събития и кампании през 2023-та. Празникът беше отбелязан с поредица от тържества през септември в търговско-сервизните центрове в Стара Загора, Българово, Добрич, Плевен, Монтана и София.

Мегатрон е основана през 1998 г. и е официален представител в България на водещи световни производители на земеделска, строителна, индустриална, горска и градинска техника – John Deere, Bobcat, Develon, KUHN. Компанията години наред държи лидерски позиции в продажбата, поддръжката и сервизното обслужване и се е доказала не само като доверен партньор, но и като коректен работодател.

От 2014 г. Мегатрон представлява официално концерна Develon и Bobcat и на територията на Западните Балкани с дилъри в Сърбия, Черна Гора, Босна и Херцеговина, Хърватия, Словения и Северна Македония.

От създаването си до днес, компанията не спира да инвестира в изграждането на модерни търговско-сервизни комплекси, разположени в регионите с важно икономическо значение - София, Плевен, Русе, Добрич, Търговище, Силистра, Пловдив, Стара Загора, Ямбол, Монтана и Българово.

11-те представителства в страната са със стратегическо местоположение - само на час път от най-отдалечените клиенти в съответния регион - и осигуряват работни места на повече от 260 човека.

Ето как изглеждат 25-те години на Мегатрон в цифри:

  • Продадени машини:1000 комбайна John Deere, 5000 трактора John Deere, над 2000 почвообработващи и изсяващи машини KUHN, 2500 машини Bobcat, 500 машини Doosan и 30 дърводобивни машини John Deere;
  • Направени инвестиции: над 20 млн. евро, инвестирани в изграждането на съвременни търговско-сервизни центрове, отговарящи на най-високите стандарти;
  • Брой служители: до края на 2023 г. броят на служителите в Мегатрон ще достигне 300 души.

Компанията има ясна визия и стратегия за своето бъдеще, разширявайки портфолиото си от иновативни продукти и услуги в полза на клиентите.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.