1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Мениджър продажби в New Holland покорява рекорди

Мениджър продажби в New Holland покорява рекорди

Снимка:

Стремежът му е свързан с увеличаване на търговската дейност на компанията

Mениджърът за Великобритания и Република Ирландия се фокусира върху продължаващото нарастване на интереса от страна на купувачи и търговци към високопроизводителните машини на New Holland.

Джеймс Керъл променя своята цел и роля след реализираните продажби. Регионалният мениджър за Великобритания и Република Ирландия е решен да продължи укрепването на успешната концепция за продажба на техниката на New Holland.

Той е бил повишен от старата си позиция, тъй като  е регистрирал впечатляващи продажби като регионален мениджър в Република Ирландия. Професионалистът познава перфектно марката и има 16 годишен опит в компанията.

Джеймс, който е на 39 години е завършил един от най-добрите колежи във Великобритания - Reaseheath College. Присъединява се към екипа на New Holland през 1997 г.

След завършването си той започва да използва  своите обширни познания и разширява дилърската мрежа. Чрез постигнатите резултати в New Holland той спомага за развитието на продуктите и за подобряване на тяхното качество.

"Основната ми цел е да насърчавам бизнеса  - да увеличавам продажбите в дилърските мрежи, като по този начин ще се подобри и рентабилността.“


Джеймс е един от основните действащи лица на завода за производство на трактори в Базилдън.

"Джеймс носи в себе си дълбокото познаване на бизнеса в завода.“-сподели бизнес директорът на New Holland Андрю Уотсън.

"Това ноу-хау ще ни помогне да засилим още повече нашата водеща позиция на пазара за доставка на продукти на нашите клиенти, чрез успешната мобилна дилърска мрежа, която сме изградили.“

Теодора Кокаланова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.