1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Министър Найденов ще открие Международното специализирано изложение "Бата Агро 2011"

Министър Найденов ще открие Международното специализирано изложение "Бата Агро 2011"

Събитието ще се проведе на аерогара Стара Загора

На 10 май 2011 г. (вторник) от 11 часа министърът на  земеделието и храните  д-р Мирослав Найденов ще открие официално Международното специализирано изложение "Бата Агро 2011". Събитието ще се проведе на аерогара Стара Загора.

В рамките на изложението от 10-14 май 2011 г. Министерство на земеделието и храните ще участва с информационен щанд по Програмата за развитие на селските райони 2007-2013 на изложението "Бата Агро", което се провежда за втори път в  град Стара Загора. Щанда ще е разположен на летището.

Експерти от МЗХ, Държавен фонд Земеделие и Националната  службата за съвети в земеделието, ще запознаят гражданите с  възможностите за инвестиции и финансиране по Програмата. Те ще предоставят информация и за новостите по мерките, засягащи различните сектори в земеделието. Гражданите ще бъдат запознаят и с предстоящият прием на заявления по мерките от Програмата.

Наложеният модел „на полето” и „за полето” с демонстрации спечели доверието на земеделските производители и инвеститорите в сектора.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.