Мис България 2012 приветства новите комбайни Laverda на БАТА АГРО 2013

На щанда на Оптиком гостите на изложението ще видят обновените модели М 410 и М 300

На изложението EIMA International през ноември 2012 в Болоня, Италия бе европейската премиера на изцяло обновената гама зърнокомбайни Laverda, като патрон бе Мис Италия 2012. Още в първия ден на най-голямото изложение за агротехника в България БАТА АГРО по подобен начин дебют на новите модели комбайни Laverda за българския пазар ще се състои с участието на Мис България 2012 Габриела Василева. На щанда на Оптиком гостите на изложението ще видят обновените модели М 410 и М 300 и новия хедер PF.

Мис България 2012 ще разкрие пред посетителите най-новите технологични решения и първокласен дизайн на марката Laverda.

На първо място: М 410 с иновативната, просторна кабина Skyline, оборудвана с новия терминал TechTouch за пълен контрол на функциите на машината и новия мултифункционален ергономичен джойстик PowerGrip, вграден в подлакътника за абсолютен комфорт и максимум удобство на оператора. В допълнение, атрактивния нов дизайн на М 410, изцяло подходящ за среща между две „Кралици” на красотата.

Между важните промени за бранда Laverda през последната година е изцяло обновеното лого – с нова въздействаща графика и изразяващо мощта, динамиката и движещата сила на компанията. В още по-голяма степен от преди Laverda предлага на клиентите си първокласно обслужване, последна дума на технологиите и безкомпромисно качество и неоспорима надеждност – всички тези качества са обобщени от мотото на новия бранд: Laverda – нашата надеждност, ваша производителност.

На специалната церемония по представянето Оптиком кани на щанда си всички гости на изложението, като обещава вълнуваща среща на италианския дизайн с българската красота, допълнени от възможност за изгодни сделки и други приятни изненади.

Laverda S.p.A. е компания – собственост и под ръководството на AGCO GmbH, Германия. Фабриката се намира в Бреганце, Италия и произвежда зърнокомбайни от над 50 години, и селскостопанска техника и оборудване от 1873 г. Към днешна дата се смята за една от най-съвременните и ефективни предприятия за производство на машини за жътва в Европа и обявена от AGCO за особено важна част от цялостната им стратегия да предлагат високо-технологични решения за професионалисти-фермери, които изхранват света. Мисията на Laverda е да бъде специалист и надежден ориентир за нуждите на съвременното селско стопанство, което иска да се развива и печели с уважение към околната среда.

Оптиком ООД е вносител и официален представител за България на реномирани марки земеделска техника Laverda , JCB, Landini, Monosem, Sulky, Ovlac и др. Основана преди 21 години, член-учредител на БАТА АГРО. Сервизи и търговски представителства в Стара Загора, Монтана, Плевен, Павликени, Добрич, Разград и Пловдив и дилъри резервни части в цялата страна. Повече на www.opticom-bg.com.

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.