1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Мис България 2012 приветства новите комбайни Laverda на БАТА АГРО 2013

Мис България 2012 приветства новите комбайни Laverda на БАТА АГРО 2013

На щанда на Оптиком гостите на изложението ще видят обновените модели М 410 и М 300

На изложението EIMA International през ноември 2012 в Болоня, Италия бе европейската премиера на изцяло обновената гама зърнокомбайни Laverda, като патрон бе Мис Италия 2012. Още в първия ден на най-голямото изложение за агротехника в България БАТА АГРО по подобен начин дебют на новите модели комбайни Laverda за българския пазар ще се състои с участието на Мис България 2012 Габриела Василева. На щанда на Оптиком гостите на изложението ще видят обновените модели М 410 и М 300 и новия хедер PF.

Мис България 2012 ще разкрие пред посетителите най-новите технологични решения и първокласен дизайн на марката Laverda.

На първо място: М 410 с иновативната, просторна кабина Skyline, оборудвана с новия терминал TechTouch за пълен контрол на функциите на машината и новия мултифункционален ергономичен джойстик PowerGrip, вграден в подлакътника за абсолютен комфорт и максимум удобство на оператора. В допълнение, атрактивния нов дизайн на М 410, изцяло подходящ за среща между две „Кралици” на красотата.

Между важните промени за бранда Laverda през последната година е изцяло обновеното лого – с нова въздействаща графика и изразяващо мощта, динамиката и движещата сила на компанията. В още по-голяма степен от преди Laverda предлага на клиентите си първокласно обслужване, последна дума на технологиите и безкомпромисно качество и неоспорима надеждност – всички тези качества са обобщени от мотото на новия бранд: Laverda – нашата надеждност, ваша производителност.

На специалната церемония по представянето Оптиком кани на щанда си всички гости на изложението, като обещава вълнуваща среща на италианския дизайн с българската красота, допълнени от възможност за изгодни сделки и други приятни изненади.

Laverda S.p.A. е компания – собственост и под ръководството на AGCO GmbH, Германия. Фабриката се намира в Бреганце, Италия и произвежда зърнокомбайни от над 50 години, и селскостопанска техника и оборудване от 1873 г. Към днешна дата се смята за една от най-съвременните и ефективни предприятия за производство на машини за жътва в Европа и обявена от AGCO за особено важна част от цялостната им стратегия да предлагат високо-технологични решения за професионалисти-фермери, които изхранват света. Мисията на Laverda е да бъде специалист и надежден ориентир за нуждите на съвременното селско стопанство, което иска да се развива и печели с уважение към околната среда.

Оптиком ООД е вносител и официален представител за България на реномирани марки земеделска техника Laverda , JCB, Landini, Monosem, Sulky, Ovlac и др. Основана преди 21 години, член-учредител на БАТА АГРО. Сервизи и търговски представителства в Стара Загора, Монтана, Плевен, Павликени, Добрич, Разград и Пловдив и дилъри резервни части в цялата страна. Повече на www.opticom-bg.com.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.