1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. На 10 октомври 2023 започва изложението Growmach в Анталия

На 10 октомври 2023 започва изложението Growmach в Анталия

Турция – с увеличено производство и износ на машини и оборудване за земеделието

Производителите в сектора на селскостопанската техника искат да увеличат износа си

Изложението Growmach, което ще се проведе в Анталия от 10 до 14 октомври 2023, дава заявка да бъде едно от ключовите аграрни събития не само през тази година, но и в бъдеще.

Директорът на изложението Growmach Engin Er заяви: "Секторът на селското стопанство, оборудването и машините, представляващ един от основните външнотърговски артикули на Турция, увеличава своя дял в износа. Свидетели сме как секторът, който се сви по време на пандемията, преследва цел за растеж по отношение на производството и износа през тази година. Ние, като панаир, се стремим да донесем експортно ориентиран профил на посетителите и потенциални нови кандидати за дилъри на нашия панаир. Продължаваме подготовката си, така че да осигурим максимална полза за фирмите изложители в сектора."

Панаирните изложители да имат нови търговски възможности

На панаира ще присъстват производители на трактори и оборудване, както и компании, работещи в областта на машините преди прибиране на реколтата и след прибиране на реколтата, технологии и машини за прецизно земеделие, цифрова селскостопанска платформа и услуги. Посетителският профил на панаира се състои от селскостопански производители, кандидати за дилъри, дистрибутори, собственици на селскостопански бизнес и чуждестранни инвеститори, които планират да инвестират в турския селскостопански сектор.

Growmach Fair ще бъде домакин на редица международни събития

Growmach, което ще служи като портал за посетителите на национални и международни производители и доставчици на сектора на селскостопанската техника, също ще бъде домакин на национални и международни лектори, както и на международни представители на публичния и частния сектор на конференции и събития за награди за иновации.

Организаторите

Informa, един от най-големите организатори на събития в света, организира повече от 450 присъствени и дигитални международни специализирани събития. В допълнение към селскостопанските изложения, организирани в световен мащаб, Informa организира и Farm Progress Show в САЩ, Agrishow селскостопанска техника в Бразилия, Sahara Expo в Египет, Asia Agritech в Тайван и Growtech, най-голямото изложение в света в сектора на оранжерийното земеделие в Турция и благодарение на опита си в селскостопанския сектор, тя включи Growmach, новия международен панаир за селскостопанска техника, в своята поредица от глобални селскостопански панаири.

Споменавайки, че панаирът Growmach е важна стъпка за сектора, главният изпълнителен директор на AGRO TV Турция и Азербайджан Доган Башаран заяви: "Турският сектор за селскостопанска техника, който имаше външнотърговски излишък, произвежда всички превозни средства за механизация, необходими на нашата страна. Ние разглеждаме Growmach като глобална инвестиция, която ще пренесе нашите ценности в света и ще добави стойност към нашата страна, в новия век на нашата република, не само като бизнес партньорство."

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.