1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. На 27 и 28 март фирма „Варекс” ще бъде домакин на търговско събиране на дистрибуторите на Challenger

На 27 и 28 март фирма „Варекс” ще бъде домакин на търговско събиране на дистрибуторите на Challenger

За първи подобно събитие се прави в България

Като стратегически партньор на AGCO за България, представяйки два бранда на корпорацията – Challenger и Valtra, фирма „Варекс” тази година ще бъде домакин на търговско събиране на повече от 100 дистрибутора на Challenger от регион Европа, Африка и Близкия Изток. „Всяка година подобно събиране се прави в различни държави, но за първи път ще се състои в България и това е огромна чест и задължение за нас”, заяви за AGRO.BG изпълнителният директор на „Варекс” Иван Масларов.

Събитието ще се проведе в търговско-сервизния център на фирмата в Пловдив. Целта е обмяна на стратегическа информация и формиране на целите за следващия двугодишен период. Очаква се от AGCO да присъстват висшите ръководители на ниво вицепрезидент.

„Това показва доверието, което нашите партньори оказват на „Варекс”, коментира още Масларов. Той посочи, че мащабната инвестиционна политика на фирмата през последните години не остава незабелязана от AGCO. След откриването през миналата година на централния търговско-сервизен комплекс на „Варекс” на автомагистрала Тракия, в началото на февруари т.г. заработи такъв център във Варна. Около средата на годината ще се открие търговско-сервизен център в Русе, който ще е сходен с този в Пловдив. През 2012 г. се предвижда изграждането на аналогични центрове в Плевен и Монтана.

Мащабната инвестиционна политика ще помогне на „Варекс” да бъде още по-близо до своите клиенти в страната. Още повече, че намеренията на фирмата са да увеличи пазарния дял на двата бранда Challenger и Valtra, които се допълват отлично. По-добрите продажби могат да се реализират чрез оказване на съдействие на клиентите в закупуването на земеделските машини. „Имаме гъвкава политика по отношение финансирането на продуктите, които предлагаме на пазара. Сега разработваме специални лизингови програми за закупуване на тракторите Valtra и на зърнокомбайните Challenger, което ще бъде в голяма помощ на нашите клиенти”, заяви още изп. директор на „Варекс”.

 

Етикети Варекс, Valtra, Challenger
Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.