1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. На Агритехника 2015 в Хановер Argo Tractors ще представи различни модели McCormick от версията VT-Drive

На Агритехника 2015 в Хановер Argo Tractors ще представи различни модели McCormick от версията VT-Drive

Посетителите ще видят и нов модел в гамата трактори Х7

На световното изложение в Хановер ще бъдат бъдат показани различни модели от версията McCormick VT-Drive при Х6, Х7.4 и Х7.6 на изложението. Тези трактори са с безстепенни варио-трансмисии, които са продукт на най-новите технологии, използвани от McCormick, за да съответстват на увеличените изисквания на професионалистите фермери.

Моделите от Х6 VT-Drive вариант имат общи характеристики с гамата Х6, но ги отличава създадената и произведена в Argo Tractors безстепенна варио-трансмисия. Мултифункционален подлакътник и система VT-Easypilot предоставят прецизно управление на всички функции на трактора. Това решение улеснява значително управлението на трактора при разнообразни видове операции – тежки обработки в полето, операции в стопанския двор, в животновъдната ферма и битово-комунално обслужване.

Голямо предимство на Х7 VT-Drive серията е нейната ZF трансмисия с четири диапазона. Серията включва три 4-цилиндрови модела – Х7.440, Х7.450 и Х7.460 с мощност съответно 147, 160 и 176 к.с. и два 6-цилиндрови модела – Х7.660 и Х7.670 с мощност съответно 181 и 195 к.с. с Power Plus система. Всички модели са задвижвани от BetaPower Fuel Efficiency двигатели. В стандартното оборудване на тракторите от гамата Х7 VT-Drive влиза устройство DSM (Data Screen Manager), представляващо 12-инчов сензорен монитор, чрез който операторът има постоянен контрол над параметрите и работата. Тракторите са с ISOBUS технология (стандарт ISO-11783). PSM системата (Precision Steering Management – система за прецизно управление) се предлага като опция, с допълнителен 8,4-инчов сензорен монитор при всички модели за управление на системата за сателитно насочване, „EasySteer” системата и секция за ISOBUS и управление на контролера.

Нов модел в серия Х7

Посетителите на Агритехника ще видят и нов модел в гамата трактори Х7: новият McCormick X7.650, с мощност 150 к.с. и задвижван от доказалия се успешен 6-цилиндров двигател BetaPower Fuel Efficiency. Новият модел ще бъде представен в конфигурация с високи стандарти на качество и комфорт, както и при останалите модели в серията, но отговарящ на изискванията на клиентите за функционален и лесен за управление трактор. Това ново ниво на спецификация ще бъде налично и при останалите модели в серията Х7. При създаването на тази нова конфигурация инженерите на McCormick са наблегнали на функционалността и простотата при управление, без да правят компромис с основните структурни характеристики на Х7. Ергономично подредените органи за управление позволяват на оператора да работи лесно и с максимален комфорт.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.