1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. На изложението Growmach в Турция: Най-новите иновации в селскостопанската техника и технологии

На изложението Growmach в Турция: Най-новите иновации в селскостопанската техника и технологии

Събитието ще се проведе в Анталия от 10 до 14 октомври 2023

Growmach Tractor, Agricultural Machinery, Equipment & Technologies Fair, с организатор Informa, ще се проведе от 10 до 14 октомври в панаирния и изложбен център в Анталия, Турция, и ще събере на едно място местни и международни водещи марки от сектора, представяйки най-новите селскостопански технологии и нови продукти.

Engin Er, директорът на изложението, заяви, че производството на селскостопанска техника в Турция се увеличава през последните 20 години.

"Износът ни за периода януари-май 2023 г. се е увеличил с 4,6% в сравнение с нивото от 2022 г. и е достигнал 594 милиона долара. С тези данни секторът се нарежда на 6-та позиция сред 23 сектора в секторите на общата техника. Страните, в които изнасяме, са САЩ, Италия, Русия, Азербайджан, Узбекистан, Франция, Ирак, България, Австралия и Румъния.“

Водещо събитие по време на изложението ще бъдат Наградите за иновации - Growmach Innovation Awards, като те имат огромно значение, отдавайки признание за постиженията на агроиндустрията. Оценките се дават от независимо и безпристрастно жури, състоящо се от специализирани технически консултанти, учени и практици, избрани от Informa. Церемонията по награждаването ще се проведе на 10 октомври 2023 г.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.