1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Над 20 премиери на най-голямото изложение за тежкотоварни автомобили

Над 20 премиери на най-голямото изложение за тежкотоварни автомобили

Водещите световни производители на автомобили за индустрията, транспорта и дистрибуцията ще представят най-новите си модели и разработки на TRUCK EXPO 2017

Подготовката за най-голямото изложение за тежкотоварни автомобили TRUCK EXPO 2017 е в разгара си. На 1-ви юни, само на 20 км. от София - на летище Лесново - ще бъдат изложени най-новите модели и разработки на водещите световни производители на автомобили за индустрията, транспорта и дистрибуцията.

Технологии от бъдещето ще съберат МОЩТА и СИЛАТА на DAF, FORD TRUCKS, ISUZU, IVECO, KARSAN, MAN, MERCEDES-BENZ, OTOKAR, RENAULT, SCANIA, SETRA, VOLVO TRUCKS, OTOKAR и др. върху площ от 10 000 км. м. За първи път в България на изложението ще бъдат представени и лекотоварни автомобили, предназначени за транспортиране на товари с тегло до 3.5 тона (N1-CITROEN, FORD, VOLKSWAGEN, PEUGEOT, FIAT, GREAT WALL,  SSANG YONG , HUNDAI  и др). 

"TRUCK EXPO 2017 е конкурентен пазар за търговски марки и нови продукти, който ще покаже бъдещето на тежката автомобилна индустрия“, подчерта Петър Дончев, ръководител секция "камиони" в Асоциацията на автомобилните производители, член на УС на ААП и представител на SCANIA за България.  "Над 50 фирми, с повече от 100 водещи бранда, участват в изложението, включително най-големите производители в Европа, САЩ и Азия. Предстоят повече от 20 технологични премиери и иновации, които могат да бъдат видени за първи път на TRUCK EXPO 2017”,  допълни Дончев.  Цялата палитра от продукти и услуги в сектора ще бъде представена на международното изложение в Лесново - камиони, автобуси, ремаркета и полуремаркета, оборудване и екипировка, резервни части, гуми, масла. Сред участниците ще видите и фирми, предлагащи  финансиране, вериги бензиностанции, застрахователни компании. „Те всички са част от един модерен, безопасен и устойчив транспорт, който е достъпен за българския бизнес, като същевременно е енергийно ефективен и все по-щадящ околната среда“, подчерта Петър Дончев.

Билетите са вече в продажба на сайта на Ticketpro: http://www.ticketpro.bg/jnp/exhibitions/2117159-truck-expo.html

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.