1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Най-добрите гуми за селскостопански дейности през зимата

Най-добрите гуми за селскостопански дейности през зимата

Те осигуряват отлична тяга и сцепление върху мокър, заснежен или хлъзгав терен

BKT разработи специални гуми за посрещане на целия зимен сезон. Решения, проектирани не само да се справят с калните и заснежени повърхности, но и да осигуряват максимална производителност в нормални условия върху суха почва, задоволявайки различните технически изисквания, зависещи от повърхността и условията на употреба. Както почвозацепите, така и химическата формула са проектирани да поддържат характеристиките на гумата дори и при ниски температури и да осигуряват тяга и сцепление върху мокър, заснежен или хлъзгав терен.

RIDEMAX IT 697 (M + S) е идеалното решение за работа в тежки условия, типични за зимата. Това е радиалната гума на BKT за трактори, проектирана да осигурява максимална производителност както върху кални, така и върху заснежени повърхности и върху сухо почви, приспособявайки се по този начин към различните нужди на модерните арендатори и земеделци.

Благодарение на формата на почвозацепите и специалната химическа формула, разработени да поддържат характеристиките на гумата дори и при най-ниските температури, RIDEMAX IT 697 (M + S) гарантира тяга и сцепление върху мокър и хлъзгав терен, гарантирайки също удобство и стабилност при шофиране. Те гарантират също така изключителна тяга за всички дейности върху заледени и заснежени пътища, без никаква нужда от вериги за сняг. А понастоящем се предлагат в 12 различни размера.

BKT разработи специални гуми

Зимната гума е проектирана да гарантира по-дълъг експлоатационен срок от еквивалентните решения. Изпитванията на BKT показват, че RIDEMAX IT 697 (M+S) може да издържи над 4000 часа работа, в сравнение с 3000 за стандартна гума на задния мост.

BKT разработи специални гуми

RIDEMAX IT 697 (M+S) е част от гамата RIDEMAX на BKT, проектирана за транспортни дейности с трактори и ремаркета, както в селското стопанство, така и в промишлеността. Тази гама е разработена да бъде стабилна и при високи скорости, за да поддържа по-тежки товари за намаляване на транспортните цикли и да запазва съпротивлението при търкаляне, изразходвайки по-малко гориво по този начин.


 

BKT е производител на гуми за превозни средства със седалище в Индия. Групата BKT предлага голяма и постоянно обновявана продуктова гама от извъншосейни гуми, специално проектирани за превозни средства в селскостопанския, промишления, земекопния, минния, всъдеходния и градинарския отрасли. Новаторските решения на BKT, проектирани за най-разнообразни нужди на потребителите, включват повече от 2700 продукти, продавани в над 160 страни по целия свят.

Посетете интернет страницата www.bkt-tires.com.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.