1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Най-големият комбайн в света CR10.90 постави нов световен рекорд

Най-големият комбайн в света CR10.90 постави нов световен рекорд

Това е доказателство за ненадминатия капацитет и продуктивност на комбайните NEW HOLLAND

NEW HOLLAND Agriculture възвърна притежанието на титлата „Световен рекорд“, регистриран в Гинес. В края на лятото най-големият комбайн в света NEW HOLLAND CR10.90 постави нов световен рекорд, като успя за 8 часа да ожъне 797,656 тона. Това прави по 100 тона на час, което е уникално постижение, още повече че надхвърля предишния рекорд с повече от 120 тона. NEW HOLLAND CR10.90 е не само продължение на серията CR, която поставя световен рекорд не за първи път, той е и нещо повече: първия комбайн от клас 10 и едновременно с това най-големия комбайн в днешно време. 

Той успя с лекота да подобри настоящия световен рекорд още на 6,36 час – едно уникално постижение и доказателство за неговите възможности и способности.

По случай световния рекорд, регистриран в Гинес, от официалния вносител  са подготвили преференциални условия за покупка на комбайни с марката NEW HOLLAND. Под наслов „Гинес рекорда заслужава Гинес отстъпка“ от ИНТЕРАГРИ България пускат на пазара лимитирана серия от 8 комбайна на специална цена за своите клиенти. „Ние сме безкрайно горди от факта, че световния рекорд за ожъната маса е отново притежание на NEW HOLLAND. Този рекорд демонстрира ненадминатия капацитет и продуктивност на комбайните NEW HOLLAND, и технологията TwinRotor™. Нашата цел е винаги да предлагаме най-добрата техника на нашите клиенти, която да им гарантира отлични резултати, независимо от условията. За това искаме да зарадваме българските фермери и да ги поканим да отпразнуват заедно с нас по подходящ начин новия световен рекорд на NEW HOLLAND” – заявиха от официалния вносител ИНТЕРАГРИ България. 

  52363463463_530_01

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.