1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Най-съвършеният трактор на планетата

Най-съвършеният трактор на планетата

Икономичен и динамичен, модерен и иновативен

Новият, горещ, току-що излязъл от производствените линии трактор DEUTZ-FAHR 8280 TTV е надеждна, мощна и напълно свързана машина. Перфектен технологичен микс за професионалисти. Най-новите цифрови решения на DEUTZ-FAHR ви позволяват да управлявате трактора по най-ефективния начин.


„DEUTZ-FAHR е шедьовър. Разполага с иновативна скоростна кутия, CVT трансмисия, произведена от SDF”, подчерта Димитър Сираков, търговски представител на Ири Трейд. Трансмисията е от принципно нов тип, наречена COMPAUND, т.е. интегрираща в себе си задната ос и скоростната кутия. Този тип трансмисия придава изключителна динамика на DEUTZ-FAHR 8280 ТТV.

Като стандартно оборудване тракторът има преден навес, активен мост. С регулируемото, интелигентно окачване на предния мост и специално разработената кабина MaxiVision, новият 8280 TTV поддържа комфортна работна среда.

Двигателят е 6-цилиндров, с номинална мощност 280 к.с. Допустимата работна маса на машината е 16 тона. В този клас това е най-модерната машина, задаваща параметрите, с които да се съобразява браншът в този сегмент.

Работните процеси могат да се слядят и от седалището на фирмата, тракторът е оборудван с всички съвременни технологии, за да се случи това. „Може да бъде проследена информация за целия трактор - от неговата производителност, ефективност, разход на гориво до чисто субективните моменти, свързани с работата на операторите“, каза още Димитър Сираков. За първи път моделът беше показан на специализираното изложение в Стара Загора – БАТА АГРО 2021.

Брилянтно черен или в традиционно зелен цвят- металик, DEUTZ-FAHR от лимитираната серия WARRIOR е създаден за перфекционисти. За тези, които искат да са модерни и иновативни, дръзки и неповторими. И неслучайно посланието му е: Аз мога да направя всичко. Специалното издание TTV WARRIOR включва серии 6, 7, 8 и 9, машини с мощност от 150 до 340 к.с., които се предлагат с удължена гаранция.

„Малката“ серия 6 на DEUTZ FAHR: 6120-6140 с двигател Farmotion STAGE V, е най-добрата комбинация от технологии в собствения си клас. Тук мощността варира от 120 до 140 к.с., а при оборудването няма „няма“. Всички модерни технологии могат да се внедрят и тук.

А по отношение на специализираната техника можем да поставим следните акценти:

DEUTZ FAHR 5090.4 DS е специализиран лозарски трактор с високо ниво на оборудване. Мощността му е 90 к.с. Предоставя несравнимо удоволствие при работа, подчерта Светослав Генчев, търговски представител на Ири Трейд за регион Варна и Шумен.

Специализираният трактор има електрохидравличен реверс, механична скоростна кутия 30 на 15, преден и заден навес с електронно управление с капацитет 2 700 кг, три хидравлични двойки, тандемна помпа на хидравликата с дебит 64 л/мин. Оборудван е със система stop & go, която е уникална и е единствена по рода си и се предлага само от DEUTZ FAHR. Тя позволява при натискане на спирачката, без да се изключва от скорост, тракторът да не гасне, а при освобождаване на спирачката да тръгва.

Радиусът на завой е 3 м, а ъгълът на завиване е 60 градуса. Кабината е оборудвана с филтър с активен въглен, което е задължително за кабини от този клас машини.

Серията овощарски трактори DEUTZ FAHR отговаря на високо иновативни специализирани изисквания по отношение на производителността и гъвкавостта на оборудването. 

Нещо ново в класа: DEUTZ FAHR започна производство на лозарски и овощарски трактори с изцяло автоматична трансмисия ТТV, нещо уникално в класа овощарски и лозарски трактори. Очаква се Ири Трейд скоро да пусне тези трактори на пазара.

DEUTZ-FAHR е един от водещите производители на самоходна селскостопанска техника в света. А от официалния вносител на техниката Ири Трейд винаги казват: Само най-доброто е достатъчно добро за нашите клиенти. И това е така, защото знаят какво предлагат -надеждна техника и сигурен сервиз.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.