1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. New Holland – участник в благотворителна кауза

New Holland – участник в благотворителна кауза

Специализирана английска ферма се сдоби с уникалния син Tilly трактор

Земеделските стопани в Cambridgeshire отпразнуваха подобаващо скорошната доставка на New Holland – високопроизводителната машина, кръстена Tilly трактор.

Новият T4.75 пристигна във фермата Snakehall, която се управлява от организацията Trust. Тя дава на хората с ментални или физически увреждания, или психични проблеми възможност да се обучават и да работят в областта на селското стопанство и градинарството.

Благотворителните каузи са често срещани събития в Обединеното кралство. New Holland показа своята солидарност, като осигури трактор за шофиране на своите целеви стажанти.

Тракторът T4.75 беше официално кръстен Tilly на специална церемония във фермата Snakehall. Лентата беше прерязана пред тълпата от опитни работници. Впечатляващата машина дори има своя страница във Facebook, Twitter и личен блог.

Тракторът развива максимална скорост 40 км/ч, а мощността от 75 к.с. даде възможност на повече хора да изпробват машината.

Trust работи с други фирми, предприятия и благотворителни и обществени организации. Предоставят социални услуги, осигуряват настойници и допълнително образование.

Maрк Корнел, мениджър в Trust, заяви: „T4.75 осигурява сигурен достъп и притежава модерен дизайн. Услугата на New Holland е много окуражаваща за нас. Ние сме изключително доволни от начина, по който ни се оказа невероятна подкрепа.“

Мисията е да се насърчи самоувереността, самочувствието и желанието на работниците да придобият нови умения. Да се насърчи пълноценното участие и интеграцията на хора с увреждания, притежаващи различни способности.

Теодора Кокаланова

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.