1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. NEW HOLLAND 2023: повече производителност и ефективност, повече устойчивост, повече ползи за фермера

NEW HOLLAND 2023: повече производителност и ефективност, повече устойчивост, повече ползи за фермера

По традиция в края на август се проведоха ДНИ НА ПОЛЕТО НА NEW HOLLAND във фермата на един от големите клиенти на компанията, намираща се в Grimma-Fremdiswalde, Германия. Фокус и тази година бяха редица технологични иновации  от света на земеделската  и строителна техника на световния лидер NEW HOLLAND, с цел по-висока производителност, повече устойчивост, редица икономии и оптимизации с ползи за екологията и ефективността на работа на фермерите по цял свят.

Събитието беше открито от г-н Марсело Педрацини, Бизнес директор за Австрия и Източна Европа в New Holland Agriculture. В рамките на два дни екип от обучители презентираха нови модели и подобрения в гамата на NEW HOLLAND, като участници от дилърствата в Европа, имаха възможност да ги тестват наживо. Представителите на ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ - единственият официален вносител на NEW HOLLAND за страната, също взеха участие в събитието.

new-holland-sabitie

Основен акцент в мащабното събитие беше новото партньорство на NEW HOLLAND със световния лидер в производството на изключително здрави и високо производителни драпер хедери MACDON. Благодарение на Active Float системата, която държи хедерите плътно до земята и изключителната здравина на мотовилото, хедерите на MACDON гарантират 20% повече капацитет, 70% повече гъвкавост и 30% по-бързо рязане. Предлагани в размери до 15,2 м, хедерите на канадския производител осигуряват безпроблемно прибиране на реколтата при всички култури, във всякакви условия. Припомняме, че хедерите на MACDON бяха представени в България за първи път на щанда на ИНТЕРАГРИ на най-голямото изложение за агротехника и иновации БАТА АГРО 2022, което ежегодно се провежда на Летището в Стара Загора.

new-holland

Друг акцент в представянето беше и пълната гама паралелепипедни и кръгли балопреси на NEW HOLLAND с нови модели, дизайн и редица технологични подобрения, придаващи уникални предимства на балиращата техника на световния производител. Специално внимание в представенето беше отделено на новата BIGBALER PLUS DENSITY, с която NEW HOLLAND революционизира света на големите бали. Тя надгражда предходния модел BIGBALER HIGH DENSITY, който предлага избор от различни големини 80х70, 120х90 см, висока производителност с всички култури, като осигурява с до 22% по-висока плътност. Проектирана за издръжливост, висока производителност и икономичност със системата за допълнително нарязване CropCutter  с 29 ножа, технологията за връзване LoopMaster, първата в индустрията концепция за хидравлична ос с големи тандемни колела.

В категорията на тракторите фокусът беше върху новият мултифункционален трактор NEW HOLLAND T5s, който ще влезе в масово производство през 2023 г. и специализирани трактори за високо ефективна работа в лозаро-овощарски и животновърдни стопанства. В контекста на политиката на NEW HOLLAND за Clean Energy Leader, тракторите се характеризират с висока производителност и отлично представяне по отношение на икономии и спазване на екологични норми.

Представителите на дилърствата имаха възможност да изпитат наживо редица подобрения в телематик системата на New Holland MyPLM Connect, с която осигурявате постоянна и ефективна свързаност на автопарка във вашето стопанство, като си осигурявате двустранна комуникация с машината в реално време, която можете да управлявате отдалечено, както и анализирайки моментните данни да вземате информирани решения с цел по-висока ефективност на вашата земеделска техника.  

На събитието бяха представени наживо с опция за тест драйв и новите попълнения и подобрения в гамата на Midi & Mini челни товарачи за 2023 г. NEW HOOLLAND разширяват портфолиото с нови модели, които запълват липсващи ниши в областта на средния и малък обхват на челните товарачи, характеризиращи се с повишена гъвкавост на работа, подобрено ниво на сигурност, отлична видимост върху зоните за работа, редица разширени възможности и увеличен капацитет.

new-holland1

Прикачната техника на NEW HOLLAND също беше представена с подобрения в областта на косене, култивиране и пръскане на почвата.  От тази година NEW HOLLAND влезе в още едно знаково партньорство със световния производител на техника за прецизно земеделие RAVEN, така на пазара се появиха култиватори с повишено ниво на качество, здравина и ефективност на работа.  Новата косачка NEW HOLLAND Megacutter 860 има увеличен капацитет на работа с по-голяма площ и мощност.

Пълната гама на NEW HOLLAND можете да намерите в ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ, единственият официален вносител на марката в страната. ИНТЕРАГРИ разполага със собствена търговско-сервизна мрежа, покриваща територията на цялата страна.  За повече информация, посетете www.interagri.bg или се обадете на 0700 46 666.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.