1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. New Holland кани фермерите на завладяващо изживяване на първото дигитално селскостопанско изложение YOUNIVERSE

New Holland кани фермерите на завладяващо изживяване на първото дигитално селскостопанско изложение YOUNIVERSE

Ангажиращо съдържание от експерти в бранша

YOUNIVERSE - първото изложение на селскостопански машини в дигитална среда, проектирано от CNH Industrial, ще потопи посетителите на New Holland в различна реалност, давайки друга перспектива на най-новите си технологии и продукти.

Дигиталното изложение ще се проведе от 9 до 18 април 2021 г. По време на 10-дневното дигитално събитие клиентите, фермерите и широката общественост ще могат да опознаят света на New Holland и да се „срещнат“ онлайн със специалистите на марката.

New Holland ще посрещне посетителите на дигиталното изложение YOUNIVERSE в собствения си брандиран виртуален щанд, където ще ги поведе на пътешествие из прогресивния свят на своите продукти и най-нови иновации чрез поредица виртуални пейзажи. Много повече от събитие за излъчване на живо или шоурум, YOUNIVERSE ще предложи завладяващо, информационно-развлекателно изживяване като никое друго.

Шон Ленън, Вицепрезидент на New Holland за Европа, заяви: „Измислянето на нови начини за комуникация с нашата аудитория е от съществено значение, особено в момент, когато потребителското изживяване става все по-важно и възможностите за среща с нашите клиенти са силно ограничени от затваряния, ограничения за пътуване и отмяна на селскостопански изложения. Събитието YOUNIVERSE е вълнуващ нов начин за комуникация с нашите клиенти, като ги каним да се присъединят към нас във този виртуален свят на New Holland, където те могат да разгледат нашите продукти и да се „срещнат“виртуално с нашите експерти от New Holland. “

Завладяващо преживяване в света на New Holland

Посетителите ще могат да разгледат селекция от продукти в завладяваща фермерска среда, ще имат достъп до широка гама от мултимедийно съдържание, 3D симулации и пълни подробности за машините. Някои продукти ще бъдат изложени в специална шоу-зона на виртуалния свят YOUNIVERSE, с достъп до пълна информация.

Продуктите, представени в интерактивна селскостопанска среда, ще включват повече от 20 машини, като ще се акцентира и върху  премиерите на New Holland: Big Baler 1290 в своя модел Packer; комбайнът CH7.70 Crossover Harvesting ™, тракторът T6.160 Dynamic Command; чисто новите колесни товарачи  W170D и новите гами на машините. Тук също ще бъде представен и рекордьорът комбайн CR10.90 Revelation, тежкотоварният трактор T7.315, както и първият метанов трактор в света T6.180 Methane Power, който ще влезе за продажба в гамата на New Holland до края на годината.

Излъчване на живо на New Holland с Карло Ламбро, Президент на марката New Holland

На 12 април от 19:00 ч. CET, New Holland ще излъчи събитие на живо по специалния онлайн телевизионен канал YOUNIVERSE. Домакин ще бъде Карло Ламбро, Президент на марката New Holland, съвместно с британската телевизионна водеща Ники Шийлдс. Те ще водят събитието, като ще отразят последните новини от марката, като се фокусират върху новите продукти.

Ангажиращо съдържание от експерти в бранша

Гостите на дигиталното изложение YOUNIVERSE също ще имат възможност да се „срещнат“ с експерти от бранша и да участват в ангажиращи уеб-семинари. Ексклузивни интервюта и основните речи ще бъдат излъчени по телевизионния канал YOUNIVERSE. Това ще включва съдържание от експерти на компании, водещи земеделски институции, като CEMA, DLG и представители на земеделската индустрия.

Лесно достъпен, както чрез интерактивен уебсайт, така и през всички мобилни устройства, YOUNIVERSE ще даде възможност на потребителите да останат свързани, като развиват своите професионални контакти.

Безплатната регистрация за YOUNIVERSE ще се отвори на 9 април 2021 г. на адрес: youniverse.cnhindustrial.com

За повече информация се обърнете към официалния вносител на New Holland за страната ИНТЕРАГРИ България – тел. 0700 46 666, www.interagri.bg

ИНТЕРАГРИ България АД е единствен официален вносител на марките самоходна и прикачна земеделска техника NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR и AGROJET за страната, като представлява още RAUCH, SOLA, KERNER, PROVITIS, BRAUN, FARMTECH, HAWE и др. Компанията разполага със собствени търговско-сервизни комплекси на територията на цялата страна и предлага цялостно продажбено и следпродажбено обслужване с интегрирани решения за земеделеието в България. За повече информация и контакти www.interagri.bg и тел. 0700 46 666.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.