1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. New Holland подкрепя Blue Force 1000

New Holland подкрепя Blue Force 1000

Зрителите видяха представяне на стари и модерни трактори, които са постижения в технологичната еволюция на марката

Последните трактори от малък и голям клас и селскостопанските машини от марката New Holland бяха представени заядно с техните наследници на събитието Blue Force 1000, провело се на 28 и 29 юни в Нюарк Шоуграунд. 

В чест на Златния юбилей на завода Базилдън на New Holland бяха специално показани моделите Т6 и Т7, за да се покаже историята на развитието на завода.

Изпълнителният директор на New Holland Андрю Уотсън каза: „Събитието Blue Force 1000 показа нашето наследство във Великобритания и сме горди, че сме подкрепяни от клуб Blue Force tractor и събитието Blue Force 1000.“

„Зрителите видяха динамично представяне на стари и модерни трактори, които са били постижения в технологичната еволюция на марката. Празненството на тези исторически постижения беше страхотно и показахме нашия нюх към иновациите, което прави бъдещето вълнуващо за нас и нашите клиенти.“

Имаше повече от 1000 изложени артикула за посетителите и над 950 трактора през тези два дни. Тракторите бяха показани по няколко начина, като например селскостопански превозни средства, комерсиални превозни средства, стари и нови трактори един до друг, за да се покаже развитието на технологиите с течение на годините.

Посетителите също се включиха в редица други дейности, включително и в парад на трактори, където знаещите ентусиасти разглеждаха и тестваха по-старите модели, а представители на фирма New Holland говореха за новите продуктови линии.

Iveco, които  заедно с New Holland са част от марката CNH, показа най-новите си модели машини, които гордо седяха до историческите си предшественици. Машините Stralis Euro VI, Hi Way, Eurocargo, Trakker и Military Trakker 6x6 са били представени статично около един голям камион.

Показването на строителните машини на New Holland също така допълни множеството машини, базирани на Фордсон и Форд, които са помогнали за развитието на селските райони и градовете през десетилетията.

Официален представител на Ню Холанд за България е фирма ИНТЕРАГРИ БЪЛГАРИЯ

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.