1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. New Holland представя нова линия за златния си юбилей на изложението Royal Welsh

New Holland представя нова линия за златния си юбилей на изложението Royal Welsh

Изложбата представя най-високото ниво на инженерство и дизайн

Щандът на New Holland на изложението Royal Welsh 2014 ще предложи много модели за оценка от посетителите, в навечерието на 50-тата годишнина на фабриката в Базилдън, дъщерна на New Holland.

За златния юбилей на фабриката, синьо-жълтите машини ще бъдат голямото присъствие на събитието на изложението Royal Welsh, което ще се проведе от 21 до 24 юли, в Лейнълуед, Пауис, с още много дилъри на компанията.

От водещите на пазара трактори на New Holland ще бъдат показани: T4.95, T5.105, T6.160 Auto Command™ и T7.270 Auto Command™.

Други земеделски машини на New Holland, които ще бъдат показани са: Skidsteer 220, рулонната сламопреса Roll Baler 6090 и телескопичният товарач  LM 7.35.

Ползите от системата Precision Land Management на New Holland също ще бъдат показани, за да докажат колко икономична, ефективна и рентабилна е навигационната система за сателитно наблюдение на земеделските стопанства.

Изложбата на най-високото ниво на инженерство и дизайн също ще предложи демонстрация на пълната продуктова гама на регионалните и национални дилъри на New Holland.

Взимащите участие дилъри са: JE Lawrence & Son Ltd, Gwili Jones, T Alun Jones & Son, JG Plant Ltd, Teme Valley Tractors Ltd, Teme Valley Tractors (Welshpool) Ltd, Malpas Tractors Ltd, Menai Tractors и Ravenhill Ltd.

ИнтерАГРИ България е официален вносител на Ню Холанд за България.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.