1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. New Holland с престижни награди от изложението АГРОТЕХ в Полша

New Holland с престижни награди от изложението АГРОТЕХ в Полша

Световният лидер в агроиндустрията затвърди позицията си

Над 600 компании от цял свят, разположени на площ от 60 000 м2, и повече от 60 000 посетители присъстваха на двадесетото издание на Международното селскостопанско изложение АГРОТЕХ 2014, което се състоя в Киелца, Полша, от 7 до 9 март 2014 г. Това е вторият най-голям Централно и Източноевропейски селскостопански панаир с големи перспективи за представянето на продукти и иновации в сектора.

Престижни награди

За пореден път New Holland затвърдиха позицията си като лидер в бизнеса и производството на селскостопански машини и техника и поради този факт получиха две престижни награди за техните продукти – доказателство не само за качеството на продуктите им, но и за професионализма, с който работят, надеждността и атрактивните им щандове. Първата награда, която се връчва от Европейския парламент за иновации, отиде при трактора T8 Auto CommandTM и Златния медал от панаира АГРОТЕХ – за най-атрактивни и иновативни решения.

Посещението на министъра на земеделието и пресконференция с негово участие

Станислав Калемба удостои с присъствието си щанда на New Holland на изложението, който беше избран за провеждането на пресконференция. При посещението си министърът представи най-важните точки за съвременното земеделие – развитието на селското стопанство в селските райони, възобновяеми енергийни източници и субсидии, отпуснати от Европейския съюз.

Изложени продукти и специални забавления на щанда на New Holland

На щанда на New Holland бяха организирани развлекателни дейности, като това допринесе за още по-голям интерес и посещаемост. Това бяха интерактивни игри с посетители и клиенти, както и специално организирано танцувално шоу с професионални танцьори, което също беше излъчено на огромен екран с размер 20 м2.
Щандът беше разделен на различни сектори, всеки от които представяше най-добрите в своя клас продукти според тяхното предназначение. В сектора за грижа за почвата бяха показани най-атрактивните модели пръскачки. В общинския сектор бяха изложени тракторите TD4020F и TD4030F. Овощният сектор беше представен от тракторите T3040, T4.65V I T4.75V.

Феновете на тракторите успяха да видят отблизо модела New Holland T8.420 Auto CommandTM Blue Power, който е подходящ за широк спектър от задачи и предлага надеждност, производителност и комфорт. В този сектор също бяха изложени и моделите T4, T5 и T6 Auto CommandTM.

Новият CX8090 комбайн и сламопресата Roll Belt 150 представиха сектора за комбайни и сламопреси, като тези два модела видяха бял свят точно на изложението АГРОТЕХ 2014. Освен най-новите си продукти, от New Holland също представиха многобройни технологични иновации при комбайните от CR серията като Dynamic Feed RollTM, Twin Pitch RotorTM и IntelliViewTM IV цветния тъчскрийн монитор. Посетителите на щанда на New Holland показаха изключително голям интерес към Precision Land ManagementTM дисплеите, на които те можеха да проверят за направления и решения за всяка една задача, като по този начин могат да увеличат продуктивността си.

Отдадени да помагат на своите клиенти ден след ден и сезон след сезон, от New Holland винаги предлагат най-добрите решения.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.