1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. New Holland със серия от демонстрации в Англия

New Holland със серия от демонстрации в Англия

Снимка:

Впечатляващите CX8080 комбайн и RB150 рулонна сламопреса започнаха своето турне

Земеделските производители във Великобритания ще имат възможността по време на прибиране на реколтата да се убедят в качествената технология на New Holland и да станат свидетели на дебюта на новия CX8080 Elevation комбайн и рулонната сламопреса RB150.

Двудневните демонстрации в редица обекти в цялата страна дават възможност на клиентите да се докоснат до машините и да видят техните предимства и качества в действие.

По време на тези специални събития през август и септември специалистите на New Holland ще бъдат на разположение на земеделските производители за предоставяне на актуална информация.

Чрез своите над 490 к.с. конвенционалният комбайн CX8080 Elevation постига ненадмината производителност. Подходящ е за всички култури, при всякакви теренни условия.

Elevation CX8080 е оборудван с двигател Ecoblue ™ SCR, който отговаря на Tier 4A за вредни емисии.

Новата Roll-Belt гама рулонни сламопреси отговаря на нуждите както на механизаторите, така и на фермерите за висока производителност.

RB150 осигурява увеличение на капацитета до 20%. Пресата е подходяща за всички видове култури. Балите се предлагат в диаметър 1,5 и 1,8 метра, в зависимост от избора на фермера.

Маркетинг мениджърът на New Holland Ричард Спенсър заяви: „Комбайнът CX8080 Elevation и RB150 пресата са двата топ продукта на компанията и заемат челни позиции в своите сегменти. Така че това е наистина вълнуваща обиколка, по време на която те ще бъдат показани и демонстрирани на пазара. Това е първият път, в който нашите клиенти ще могат да видят тези две зашеметяващи машини в действие. Те ще покажат своята сила, ефективност и качество, както и ненадминатия комфорт и лекота на използване.“

Новите модели на New Holland отговарят на изискванията на земеделските производители и предприятията, които са готови за стартирането на сезон 2014.

Теодора Кокаланова

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.