1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. New Holland T5 Dynamic Command ™ съчетава водеща в индустрията ефективност и ненадмината универсалност

New Holland T5 Dynamic Command ™ съчетава водеща в индустрията ефективност и ненадмината универсалност

Водеща в индустрията ефективност с трансмисия Dynamic Command и двигател FPT NEF Stage V с технология ECOBlue ™ HI-eSCR2

New Holland Agriculture разширява популярната си гама трактори T5 с новите модели Dynamic Command ™, съобщават от единствения официален вносител на марката за страната Интерагри България. Това е високо маневрен трактор, който надеждно ще осигури максимална производителност в смесени и млекодобивни ферми, където работата с челен товарач и транспортирането са ключови аспекти на ежедневните операции, както и работата с ВОМ при косене, балиране, оран и обработка на земята.

Шон Ленън, ръководител на направление Трактори при Продуктовия Мениджмънт, споделя: New Holland e традиционен лидер в този сегмент. Серия Т5 е изключително универсален трактор, идеален за животновъдство, както и за смесено земеделие. Разширяваме гамата, за да може нашите клиенти да намерят трактора, който напълно отговаря на техните изисквания и днес те могат да избират от три различни трансмисии: Electro Command, Auto Command, а сега и Dynamic Command. Тези модели са идеални за млекопроизводители със смесени и средни размери, които търсят високоефективен, универсален трактор, който предлага високи нива на комфорт."

Водеща в индустрията ефективност с трансмисия Dynamic Command и двигател FPT NEF Stage V с технология ECOBlue ™ HI-eSCR2

8-степеннната предавателна трансмисия 24x24 Dynamic Command е проектирана за повече ефективност. Предлага широк набор от скорости в три диапазона, така че да се адаптира, за да отговори максимално на терена и особеностите на дейностите на работата, която най-често се извършва, било то на полето или на пътя. Това позволява на оператора да избере точната скорост без да смена диапазона, което води до повишаване на производителността.

Специални съединители за движение напред и назад осигуряват контролирана мощност, дори и при стръмни наклони, докато превключването на диапазоните е изцяло роботизирано. Dynamic Command осигурява почти мигновени промени в посоката, идеални за интензивни операции при товарене, които могат да се извършват много по-бързо и плавно. Заедно с функции като StartStop, която позволява работа с челен товарач без съединител при по-ниски обороти, всичко това води до комфорт на работа, намалена умора и подобрена производителност.

T5 Dynamic Command разполага с доказания четирицилиндров 4,5-литров двигател NEF, разработен от FPT Industrial, който достига максимална мощност до 140 к.с. и осигурява максимален въртящ момент от 630 Nm при 1300 об / мин. при топ модела в гамата T5.140. Кривата на транспорт е оптимизирана да минимизира разхода на гориво, като допринася за високата ефективност на трактора при работа на пътя. T5 Dynamic Command отговаря на на Stage V с двигателя NEF и не нуждаещата се от поддръжка система за отработените газове HI-eSCR2, разработена от FPT Industrial, което минимизира експлоатационните разходи и предлага допълнителните предимства на си компактните размери, включително липсата на EGR и простото оформление.

Ненадмината гъвкавост, подобрена от компактните размери

T5 Dynamic Command с изключително компактните си размери допълнително носи многофункционалността, която е отличителен белег на тракторите на New Holland от серията T5. Само 2 595 мм височина, с 2 490 мм междуосие и ъгъл на завиване от 55о, той е изключително пъргав и маневрен - определено предимство, когато работите в двора или с челен товарач в млекопреработвателна ферма.

Превъзходен комфорт и видимост с кабината Horizon ™ и новият панел за супер висока видимост

T5 Dynamic Command разполага с усъвършенстваната, изключително тиха кабина Horizon ™, която предлага най-добрата операторска среда в своя клас с превъзходна ергономичност и интуитивни функции на подлакътника SideWinder ™. Новият панел за супер добра видимост, заедно с цялото предно стъкло и изобилие от остъклени площи, осигуряват несравнима, безпроблемна видимост навсякъде и нагоре до повдигнатата кофа - идеална при работа с челен товарач.

 

Model

T5 Dynamic Command

T5 Auto Command

Макс. мощност

(к.с.)

Номинална мощност на двигателя (к.с.)

 

T5.110

НОВО

110

100

T5.120

НОВО

X

120

110

T5.130

НОВО

X

130

120

T5.140

НОВО

X

140

130

 

Всички модели от новата модификация T5 Dynamic Command можете да намерите в единствения официален вносител на New Holland за страната Интерагри България. За повече информация, обадете се на 0700 46 666 или посетете вашия регионален търговец в страната https://agriculture.interagri.bg/bg/location_and_services.

Източник: Интерагри България – единствен официален вносител на New Holland за страната.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.