1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. НОВАТА HARDI RUBICON 9000 НАЙ-ГОЛЯМАТА САМОХОДНА ПРЪСКАЧКА В СВЕТА

НОВАТА HARDI RUBICON 9000 НАЙ-ГОЛЯМАТА САМОХОДНА ПРЪСКАЧКА В СВЕТА

Не правете компромиси по отношение на най-важната част от селскостопанската си техника!

RUBICON бележи началото на нов клас самоходни пръскачки, предназначени да задоволят изискванията за производителност на големите фермери. Перфектното съчетание на капацитет и лекота на работа осигурява блястящо представяне, което прави ежедневното пръскане лесно и бързо. Получете над 10 000 декара пръскани площи на ден, при това с по-добро приложение и при по-високи скорости на пръскане!

RUBICON 9000 ще издигне Вашата продуктивност и лекота на работа на съвсем различно ниво. Увеличеният капацитет на резервоара не само ще увеличи производителността, но ще подобри и навремеността на пръскането. А когато времето е един от най-важните фактори, защо да го губите в зареждане, когато можете да продължите да пръскате? Капацитетът Ви позволява да продължите да пръскате за по-дълго, като намалите времето за придвижване и пълнене. Когато времето е всичко – не го губете в пълнене.

Характеристики на RUBICON:

Максимална продуктивност

С предно разположени алуминиеви криле HARDI AluForce от 36 до 52 метра

RUBICON има необходимата мощност и въртящ момент, за да носи безпроблемно по полето до 9000 литра и 52 метра крила. Използването на най-технологично напредналия и икономичен двигател Cummins® 8.9L QSL 9 Tier 4 Final, с мощност до 380 к.с. (283 kW), осигурява максимало представяне, надеждност и скорост до 55 км/ч. Двигателят е възможно най-добрият за задвижване на 4WD хидростатичната трансмисия от Danfoss.

Модерен двигател

RUBICON е задвижван от най-модерния двигател Cummins© QSL 9 Tier 4 Final с 380 к.с. (283kW), за да Ви осигури мощност и надеждност, когато се нуждаете от тях. Двигателите Cummins са по-тихи, по-екологични и са лидер в предоставянето на мощност за хидростатични трансмисии.

Хидравлична настройка на работната ширина

Колеята на RUBICON може да се регулира в движение - от 3,0 м до 4,0 м. Интегрираното въздушно окачване осигурява по-добро шофиране и представяне.

RUBICON предефинира понятието „стабилност на крилата“: революционната система с пневматично окачване позволява независим контрол на твърдостта на пружините и осите, фиксирани от двете страни на централната рама. Крилата остават стабилни дори и в най-тежките условия на работа. Широката централна рама осигурява перфектна видимост в движение. Пружината държи централната рама в средна позиция, а хидравличният демпфер абсорбира енергия от движението на крилата. Хидравличен актуатор, управляван от кабината, оказва повече или по-малко напрежение върху пружината, за да промени съпротивлението.

Подобрен дизайн на кабината

Широка и просторна кабина със седалка от естествена кожа, с опция за подгряване/охлаждане. Ненадминатата видимост на RUBICON позволява цялото протежение на крилата да бъде в полезрението ви, без да прекъсва изгледа ви напред.

Спецификация

Резервоар, литри

9000

Помпа, модел

HARDI / центробежна, 680 л/мин

Размах на крилете

36 - 52 м

Разпределение на секциите

от 9 до 18 секции

Резервоар за изплакване

630 литра

Двигател

Cummins QSL 9 Tier 4 final 380 к.с. (283 kW)

Резервоар за гориво

1000 литра

Трансмисия

Sauer-Danfoss H1

Окачване

OverRide въздушни възглавници + хидравлично Koni's

Ширина на колеята

от 3 до 4 м, с хидравлична настройка

Радиус на завиване (м)

17.88 м

Тегло, празна, 48.5 м

15.670 кг

Тегло, пълна, 48.5 м

26.400 кг с 1.000 л. дизел + 630 л. вода за изплакване

Обща дължина (м)

10.2 м - 36 м криле, 12.3 м. - 48 м

Обща височина (м)

4.2 м

Широчина със сгънати криле (м)

3.68 м

Просвет (м)

1.85 м

Колела/Гуми

480/95R54 или 380/90 R54 като опция

Спирачки

на 4-те колела, динамични

Повече информация за HARDI RUBICON можете да получите от официалния представител на HARDI за България – Булагро Машини АД.

ВИДЕО ЗА МАШИНАТА...

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.