1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Новата серия на Кубота М6 Utility

Новата серия на Кубота М6 Utility

M6001 Utility на Kubota е многофункционална серия трактори,предназначени да осигурят ефективност и удобство на използване в равни части.

Гамата M6001 Utility, която се откроява със своята маневреност и удобен дизайн, е наследник на серията MGX на Kubota. Новата серия е предназначена за обширни млечни и животновъдни ферми, както и за зърнени полета. M6001 Utility е универсален трактор, идеално замислен за всеки тип земеделски производители, като може да се използва или като основен трактор, или като втори за извършване на по-леки задачи.

Моделите са от 104 до 143 к.с., като осигуряват стабилност, комфорт, маневреност и ефективност. Благодарение на своята гама от нови двигатели Stage V; 3,8-литровият и 6,1-литровият двигател осигуряват висока производителност за сметка на разхода на гориво. Тракторите от тази серия може да бъдат адаптирани и използвани във всякакъв тип поле, ферма или задача.

С ергономично разположени  контролери за управление, стандартен люк за видимост отгоре, както и увеличен капацитет на повдигане до 6100 кг, управляван от подлакътника, M6001 Utility е невероятно удобен трактор и представлява перфектният избор на всеки земеделец.

Електрохидравличният реверс в комбинация с трансмисията powershift, осигурява максимална производителност и комфорт при работа, по време на транспортиране или задачи с челен товарач.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.