1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Новини от щанда на ИНТЕРАГРИ на БАТА АГРО 2021

Новини от щанда на ИНТЕРАГРИ на БАТА АГРО 2021

Многократно награждавани нови технологии, самоходна и прикачна земеделска техника от ново поколение, дигитализация и прецизно земеделие, интегрирани бизнес решения и идеи за това как да направите своя земеделски бизнес печеливш и рентабилен – всичко това ви очаква на изложбения щанд на ИНТЕРАГРИ България на БАТА Агро 2021.

Eдин от най-големите форуми за иновации, технологии и среща на земеделския бизнес в България, БАТА АГРО ще се проведе от 1 до 5 юни на добре познатото място, летището в гр. Стара Загора. Щандът на ИНТЕРАГРИ България на 13-тото издание на специализираното изложение за земеделие е разположен на повече от 1400 кв.м., с прилежащо демо поле, а концепцията му позволява лесно и свободно придвижване на посетителите, като им осигурява максимално полезно и приятно изживяване в света на технологичните новости и иновативни решения за земеделие.  

Както всяка година, посетителите на щанда на ИНТЕРАГРИ ще имат възможност да разгледат и тестват на живо представителен арсенал от продуктовото портофолио на компанията, като консултират своите потребности с продуктовите и търговски експерти на щанда. За първи път тази година, освен самоходна техника за земеделие и строителство NEW HOLLAND, ще бъдат представени и иновативните модели прикачна техника от марката – плугове, култиватори, сеносъбирачи. За първи път на щанда на ИНТЕРАГРИ ще бъде изложена здравата, висококачествена и производителна почвообрабтваща техника на BEDNAR, чийто официален вносител от септември 2020 г. е ИНТЕРАГРИ България.

Ключов модел в изложбената площ е зърнокомбайн NEW HOLLAND CR 10.90 Revelation, последният от 3-те Гинес рекордьора от серията CR, тествани в реални условия за най-висока производителност и рекордно чиста продукция при жътва, благодарение на уникалната патентована двуроторна технология.  Единственият комбайн в света от Клас 10 – CR10.90 е истински технологичен шедьовър. Той предоставя не само ненадмината ефективност, но и единствени по рода си рентабилност и комфорт на работа. Сред множеството иновации, вложени в този чистокръвен победител са патентованите технологии на NEW HOLLAND Self-Leveling, Opti-Fan™, Opti-Clean™, а вече и с технологията IntelliSense™. Серията зърнокомбайни CR ще бъде представена и от по-малкия, но не отстъпващ по нищо, New Holland CR 8.90.

На щанда ще бъдат изложени и обновените серии комбайни New Holland CX6 и CX8, известни като най-производителните конвенционални комбайни в света. С голям избор на хедери, според културата и условията, както и множество технологични нововъведения, те се характеризират с най-ниски загуби, минимален престой и висока производителност.

Невероятната производителност на CX8 се дължи на най-големия в индустрията барабан с диаметър 750 мм, осигуряващ максимална овършаваща площ с голяма инерция, дори в най-тежки условия. Ексклузивната Opti-Speed система (променлива скорост на сламотръсите в зависимост от наклона) повишава производителноста с 15%. Двойно каскадна самонивелираща система Opti-Clean, в комбинация с Opti-Fan система за работа при наклони до 17O с максимална производителност. Системата за оптимално овършаване Multi-Thresh в комбинация с роторен сепаратор повишават производителността с 20%. Три-каскадната, Triple-Clean очисваща система, с нова междинна тръскаща дъска под обдухване гарантира 15% по-висока производителност на CX6.

Избрани модели трактори New Holland ще бъдат представени на демо-полето на щанда на ИНТЕРАГРИ. Всеки, който проявява интерес би могъл да тества трактора в действие, да разгледа функционалностите му, като обсъди всичко, което го интересува с търговския и сервизен екип.

 Мощни, компактни и икономични, с гамата трактори на NEW HOLLAND T4 и T4s можете да избирате от богато разнообразие на мощности и пакети на оборудване, така че тракторът да се превърне в пръв и любим помощник в ежедневната дейност на вашата ферма, като отговори в максимална степен на вашите нужди.

Компактният, универсален, отличаващ се с висока ефективност трактор NEW HOLLAND T5 Utility ще бъде в центъра на вашето внимание. Качете се веднъж и няма да искате да слезете от него – ползите му във всяко стопанство са незаменими! T5 Utility се отличава със своята гъвкава хидравлика, предназначена за смесени стопанства. Оборудван с двигател F5C на FPT Industrial отговарящ на изисквания за вредни емисии Tier 4A, T5 Utility предлага ефективна мощност, когато е необходимо. Опцията на трансмисията 40kph ECO, осигурява тиха работа и нисък разход на гориво при транспортни дейности. Изцяло новият трискоростен СОВ предоставя гъвкавост при използване на прикачен инвентар и оперативна ефективност. Подобреният заден навес е с капацитет от 4400 кг за още по-голяма гъвкавост при работа.

Мултифункционалният New Holland TD5 е идеалният избор за фермери, търсещи бюджетен изцяло механичен трактор в средния мощностен диапазон, с опростено управление и поддръжка, и изключителна здравина. При TD5 универсалността е стандарт. Той се чувства като у дома си при работата с челен товарач, предлага се във вариант ROPS и може да бъде конфигуриран с две или четири задвижващи колела, за да отговори напълно на разнообразните нужди на вашата ферма.

New Holland T6.180 с уникалната трансмисия Dynamic Command също ще бъде на щанда. Осемстепенната трансмисия 24x24 Dynamic Command е проектирана за максимална ефективност, така че да предложи широко приложение на скоростите в трите диапазона, които съответстват на най-често извършваните полеви или товарни дейности. Тази функция дава на оператора по-голям контрол върху операцията, която извършва, а това довежда до по-голяма прецизност и производителност. Специализираните съединители за предно и задно движение осигуряват висок контрол, дори при стръмни наклони, а превключването на скоростите е изцяло роботизирано.

Тежката артилерия от трактори NEW HOLLAND ще бъде представена от New Holland Т7 в своята специална серия в сив графит. Т7 е с най-висока степен на очистване на вредните емисии, благодарение на STAGE 5 и технологията ECOBlue ™ Hi-еSCR2, с премиум LED светлини, осветяващи до 360°, Intelli View IV монитор в стандартния пакет, подобрена трансмисия, повишени мощност и товароподемност. Истински иноватори в своя клас, Т7 се отличават с редица технологични нововъведения, за да улеснят и оптимизират ежедневната ви работа. В големия и мощностен сегмент на New Holland, тракторите Т7 притежават усилени мостове, предвидени за голямо натоварване и премиум АBS антиблокираща спирачна система, гаранция за пълно спиране по най-бързия и безопасен начин. Всичко това осигурява изключителна бързина и ефективност при малък радиус на завиване.

На щанда на ИНТЕРАГРИ ще бъде изложен и New Holland T8 .435 Auto Command с вериги – истински шедьовър във високомощностния сегмент. CVT трансмисията oт ново поколение осигурява повишена ефективност благодарение на адаптивността си по време на работа. Дългата база осигурява повече стабилност. Тихата и просторна кабина дава усещане за ненадминат комфорт. С Т8 вие се наслаждавате на истинска ергономия, като в бизнес класа. Оборудвана с модерен FPT двигател Т8 се характеризира с оптимална производителност и икономичност. Подсилени оси, хидравлика с висок капацитет му осигуряват голяма товароподемности и отлична.

Уникалният по рода си гроздокомбайн BRAUD 9070L също ще бъде изложен на щанда, т.че всеки който би искал да се увери в неговите качества, е добре дошъл! От появата си през 1975 г., гроздокомбайните BRAUD винаги са предлагали най-доброто качество и висока продуктивност. Машината може да се използва целогодишно, като на беритбения модул може да се постави пръскачка, която да обслужва едновременно 6 реда, а по време на резитба може да се монтира също така и резитбен модул. С помощта на BRAUD ръчните операции се свеждат до минимум, а машината се използва продължително време, с което се съкращава времето за изплащане на инвестицията.

Произведени в САЩ, прецизните високоскоростни сеялки KINZE гарантират  дългосрочна сигурност и отлична възвръщаемост на инвестицията. Те ще бъдат представени, както в изложбената площ, така и на демо полето с 2 от своите ключови модела 6 и 12-редови директни сеялки. KINZE е синоним на прецизност до съвършенство, със сеялките си гарантирате директна сеитба с 99% точност, при скорост 14 км/ч.

Прогресивната марка за селскостопанска техника, специализирана в машини за обработка на почвата, засяване, торене и мулчиране BEDNAR ще бъде представен със сеялката OMEGA и култиваторите SWIFTER и SWIFTERDISC, отличаващи се със своите качества при минимални обработки на почвата и характеризиращи се със здравина, надеждност и високо качество, гарантирани от чешкия производител.

Чизел плугът на BEDNAR TERRALAND e предназначен за дълбоко аериране с по-ниско потребление на теглителна сила. С TERRALAND пестите време и гориво. Предсеитбеният култиватор BEDNAR SWIFTER SO_F  осигурява перфектна подготовка на почвата само с едно минаване, като комбинира 7 работни операции в едно минаване и гарантира ниски разходи и висока производителност с по-висока работна скорост. SWIFTERDISC е дисков култиватор, създаден за бързо, качествено и евтино обработване на стърнища до 12 см, който може да се използва и за обработка на почвата преди сеитба. OMEGA е многофункционална сеялка с концепция за олекотена конструкция, с дискова обработка на почвата, позволяваща засяване на различни видове култури с междуредово разстояние 12,5 или 16,6 см, с широк обхват на сеитбената норма, както в конвенционалната почвена подготовка, така и в тази с минимални обработки.

С цел да предостави пълно обслужване на своите клиенти, като им предложи цялостни решения за земеделието, освен богато портфолио от самоходна и прикачна земеделска техника, ИТЕРАГРИ развива и разнообразие от услуги за бизнеса, като се основава на големия си опит на пазара, отличното познаване на нуждите на клиентите, както и предимствата на официалното вносителство за клиента.

Част от услугите с добавена стойност за земеделския бизнес, с които ИНТЕРАГРИ се стреми да осигури дългосрочна сигурност и спокойствие на фермерите в България, са удължена гаранция, абонамент за заместващ комбайн по време на жътва, наем на комбайн с опция закупуване, специални условия за фининсиране, оторизиран сервиз, оригинални резервни части и консумативи, решения за дигитализация и презицно земеделие, специални предложения, съобразени с индивидуалните потребности на нашите клиенти и др.

По време на изложението всеки може да се консултира наживо с търговските и продуктови експерти на ИНТЕРАГРИ България, които ще бъдат на разположение на щанда. За допълнителни въпроси, моля, обадете се на 0700 46 666 или посетете www.interagri.bg

ИНТЕРАГРИ България АД е единствен официален вносител на марките самоходна и прикачна земеделска техника NEW HOLLAND, KINZE, BEDNAR и AGROJET за страната, като представлява още RAUCH, SOLA, KERNER, PROVITIS, BRAUN, FARMTECH, HAWE и др. Компанията разполага със собствени търговско-сервизни комплекси на територията на цялата страна и предлага цялостно продажбено и следпродажбено обслужване с интегрирани решения за земеделието в България. За повече информация и контакти www.interagri.bg и тел. 0700 46 666.

 

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.