1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Новият McCormick X7 с премиера на БАТА АГРО Пролет 2016

Новият McCormick X7 с премиера на БАТА АГРО Пролет 2016

Всеки клиент, закупил трактор McCormick X7, ще се включи във Винен тур с McCormick в Италия

Всеки трактор McCormick отразява страстта и отдадеността на тези, които участват в проектирането, тестването и производството на тази великолепна серия трактори. Новите трактори X7 предлагат най-доброто като стил, технологии, комфорт на оператора и производителност. На щанда на ОПТИКОМ, вносител на бранда, гостите на БАТА АГРО ще видят обновените модели от серията X7, включително изцяло новия за българския пазар вариант VT Drive с безстепенна трансмисия. Специално създаден за 25-годишнината на Оптиком е уникалният единствен модел McCormick X7.670 VT Drive в жълт цвят и с LED светлини. Стандартният цвят на McCormick си остава червеният, а жълтият е опция по избор за варианта с безстепенна трансмисия.

Всеки клиент, закупил трактор McCormick X7, ще се включи във Винен тур с McCormick в Италия.

Всичките 7 модела от серията се задвижват от новите 4- и 6-цилиндрови турбо двигатели с нисък разход на гориво Betapower, с многоклапанна технология и горивна система Комън Рейл. Тези двигатели отговарят на стандарта за вредните емисии Tier 4 Interim, използвайки системата SCR, технология за третиране на отработените газове, която снижава вредните емисии без да се прави компромис с ефективността на двигателя.

Серията се предлага с две трансмисии по избор: Pro-Drive и VT Drive. Трансмисията Pro-Drive с 24 скорости в шест диапазона предлага 4-скоростно превключване Powershift във всеки диапазон и електро-хидравлично превключване на диапазоните.
Моделът X7 Pro-Drive се предлага в две версии с различни хидравлични системи: EFFICIENT и PREMIUM.

Кабината Premiere представлява истински хай-тек център за управление, позволяващ на оператора да работи с максимална лекота и комфорт. Цялото предно стъкло осигурява перфектна видимост. Кабината разполага с устройство за управление на данните на екрана Data Screen Manager (DSM), стандартно при моделите VT-Drive и 12” сензорен екран, позволяващ на оператора да контролира работата и функциите на трактора и на машината (ISOBUS, спътникова навигационна система и пр.). Модерният 12-инчов сензорен екран е добре осветен и осигурява лесно и интуитивно управление на функциите на трактора. На мултифункционалния подлакътник, вграден в конструкцията на седалката са поместени основните органи за управление на трактора. Телескопичният волан с регулиране на наклона е направен да се накланя заедно с арматурното табло.

Гостите на изложението ще имат възможност да се снимат с Момичетата на McCormick и новият X7 и да участват в игра с награди като пращат снимките си за специалния албум във Фейсбук профила на Оптиком.

Повече информация на щанда на Оптиком на БАТА АГРО от 8 до 12 март и на www.mccormick.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.