1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Новият McCormick X8 с премиера на Агритехника 2015

Новият McCormick X8 с премиера на Агритехника 2015

Тракторът ще ви изненада с дизайна на предния капак и с превъзходната кабина, която е топ класа

Дългоочакваната серия трактори X8 на McCormick ще направи световната си премиера на Агритехника 2015, което ще бъде поредна важна стъпка напред в развитието на Argo Tractors и бранда McCormick.

Дебютът ще подчертае ангажираността и активното внедряване на иновации, които през последните 2 години доведоха до пълно обновяване на цялата гама трактори McCormick. Водещият тракторен бранд използва в производството си нови технологии, чиито резултат са трактори с повишена производителност, надеждност и ефективност, като особено внимание се влага в дизайна и комфорта на оператора.

Досега тракторите McCormick не са достигали мощности над 300 к.с. Серията Х8 предлага три модела с мощност съответно 264, 286 и 310 к.с., оборудвани с BetaPower Fuel Efficiency 6,7-литрови 6-цилиндрови двигатели с турбокомпресор с променлива геометрия. В отлична комбинация с новите нива на мощност са утвърдените 4-диапазонни ZF безстепенни Варио трансмисии. Новият McCormick X8 ще ви изненада с дизайна на предния капак и цялостната визия, както и превъзходната кабина, която е топ класа. С оборудването си от автомобилен клас, кабината предлага тиха, перфектно климатизирана работна среда. Органите за управление са ергономични и създават за оператора работно място не само функционално и с изключителен комфорт, а също така особено приятно и от естетична гледна точка.
Премиерата ще се състои в първия ден на изложението 08.11.2015 г. от 18:00 ч. в зала 7, щанд С35.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.