1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Новости от Steyr, представени на Агритехника 2013

Новости от Steyr, представени на Агритехника 2013

CVT-трансмисията, разработена от компанията, беше технически акцент

С новата серия Profi CVT Steyr разшири своята програма от трактори с безстепенна трансмисия с диапазон на мощност от 110 до 130 к.с. CVT-трансмисията, разработена от Steyr, е технически акцент. Технологията на задвижване отговаря на най-високите изисквания и перфектно управление на двигателя. Високоефективната CVT-трансмисия има две механични предавки напред и една задна предавка. Всички нови модели Profi са оборудвани с модерни двигатели FPT с турбокомпресор и междинен охладител, както и Steyrecotech, която има SCR изпускателна система с последваща обработка, така че да отговаря степен IIIB на емисионни норми, както и интелигентна система за контрол на двигателя за предаване на управление. 4,5-литровите 4-цилиндрови двигатели са оборудвани с електронна система за впръскване. Благодарение на PowerBoost, допълнителна мощност от 22 к.с. е на разположение за транспортни и PTO приложения.

Изключителна маневреност

Фината конструкция на двигателя и централния комплект дискове на новия дизайн на трактора позволява ъгъл на завиване 55 градуса, следователно позволява отлични характеристики на шофиране и радиус на завой от само 4,04 метра.

Новият Steyr Multi за общини

С новия Multi, Steyr предлага комунален трактор, направен специално, за да отговори на съвременните изисквания на общините, организациите по поддръжка на пътищата, предприятията за градинарство и озеленяване.

Новият Steyr Multi се задвижва от най-новата технология в двигателите, с 3,4 литров FPT Комънрейл двигател с рециркулация на отработените газове (EGR) и филтър за твърди частици (DPF), предоставяйки по-голяма мощност със значително по-ниска консумация на гориво. Мощността се предава на колелата посредством стандартната 32 х 32 скоростна кутия с четири-степенен вариатор на предавките Powershift и реверсен Powershuttle

Новият Steyr Kompakt

Steyr Kompakt, който също направи своя дебют на изложениетоАгритехника, е нов, икономичен и изключително универсален трактор, предназначен за общини. Оборудван с новоразработения и с изключително нисък разход на гориво 3,4-литров FPT Комън-рейл дизелов двигател с турбокомпресор, той се предлага като модели с мощност от 85, 95 и 105 к.с. и за първи път представя технология, комфорт и икономия от по-големи Steyr трактори спрямо компактния клас.

В допълнение, новият Steyr Kompakt идва с кабина, която е напълно нова разработка, задавайки показатели по отношение на комфорт, ергономичност и панорамно виждане и с напълно равен под. 

Steyr ECOtronik осигурява перфектно съгласуване на двигателя, трансмисията и работата

Тракторите Steyr Multi сега се възползват за първи път от технологията ECOtronik, която е проектирана за оптимално съгласуване 32х32 трансмисията със силово превключване на предавките на машините с най-новите FPT 4-цилиндрови двигатели. На практика, това означава значително по-малко напрежение върху водача, по-голям комфорт и преди всичко, много по-ефективно използване на енергията.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.