1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Онлайн закупуване на употребявана техника – какви са предимствата?

Онлайн закупуване на употребявана техника – какви са предимствата?

Бъдещето в закупуването на използвано земеделско оборудване отдавна е започнало

Желаете ли да закупувате най-висококачественото използвано селскостопанско оборудване на най-добри цени, без да Ви се налага да излизате от дома си? Това е възможно на E-FARM.COM благодарение на предлаганото иновативно обслужване, включващо инспекция, транспортиране и гаранция. „Ние гарантираме безопасност и надеждност в трудни времена”, казва Петър Морянов от E-FARM.COM.

Всичко - от обувки до косачки, вече се купува по интернет. Но когато става дума за употребявани селскостопански машини, много фермери все още използват традиционния начин - и така пропускат възможността безопасно да закупят машини на ниски цени, както и да получат достъп до избрани оферти, които местните търговци просто не могат да осигурят.

От 2015 г. немската платформа за онлайн търговия E-FARM.COM предприе новаторски подход за модернизиране на пазара за употребявана селскостопанска техника.

Международният екип има достъп до хиляди употребявани селскостопански машини във всички ценови класове в цяла Европа чрез сплотена мрежа от повече от 1100 търговски партньори и по този начин може оптимално да отговори на най-разнообразните изисквания на фермери и изпълнители. Тези, които вече са намерили подходяща машина онлайн, но не са сигурни как да осъществят контакт с търговеца, могат лесно да се свържат с многоезичния екип.

Фермерите също могат да намерят редки модели или специални характеристики на оборудването чрез лична консултация с екипа на E-FARM. Особено сега, когато проблемите с доставката до производителите намаляват предлагането на пазара на селскостопански машини, все още можете да намерите това, което търсите чрез E-FARM.COM.

Безопасност чрез иновации в обслужването

„Сигурността е наш основен приоритет при закупуване на употребявана техника“, казва Петър Морянов, продавач-консултант за българския пазар. Той обяснява: „Чрез нашата независима проверка на машината преди покупка от нашия партньор DEKRA, можем да гарантираме, че няма неприятни изненади след приключване на покупката.“

След приключване на щателния оглед и тестовото шофиране, клиентът получава подробен доклад със снимки и видео. Това прави възможно сигурното закупуване на машини от чужбина. „Особено по време на пандемията от Covid стана очевидно още едно предимство на инспекцията, предлагана от E-FARM, обяснява Петър Морянов. - Много от моите клиенти бяха щастливи, че могат да задоволят нуждата си от машини въпреки ограниченията, без дори да се налага да напускат фермата си“.

E-FARM.COM предлага безопасност, особено когато става въпрос за плащане. „Осъзнаваме, че никой не обича да прехвърля големи суми пари на непознати търговци на машини в чужбина, казва продавач-консултантът, затова E-FARM.COM действа като договорен партньор и по този начин поема всички рискове от покупката.“

Компанията от известно време предлага и закупуване на изплащане, като по този начин създава още повече доверие. За тези, които искат да продадат старата си машина веднага, предлагаме възможността да заменят своето използвано оборудване с друга използвана машина.

Улеснено транспортиране на машините

Обслужването обаче не свършва с покупката. От години фирмата работи в тясно сътрудничество с надеждни транспортни компании в цяла Европа, поради което E-FARM.COM може да предложи атрактивни цени и за тази услуга. Петър Морянов съобщава, че въпреки затрудненията в придвижването през последните години, особено в граничния трафик, всички машини, закупени през E-FARM.COM, са стигнали до своя купувач в нормалните срокове за доставка без никакви проблеми.

„Предизвикателствата на времето, в което живеем, доказаха, че с нашия подход поемате по път, който издържа изпитанията на кризата. Бъдещето в закупуването на използвано земеделско оборудване отдавна е започнало, казва Морянов. - Радвам се да видя, че нашите услуги помагат на фермерите да избегнат принудителния застой.“

Готови ли сте да пробвате E-FARM.COM?

https://e-farm.com/bg/ със сигурност ще намерите качествени машини, които да отговарят на Вашите нужди - на най-добрата цена.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.