1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Оптиком и специалистът в прецизното торене Sulky стартират своята пролетна игра Магията на растежа

Оптиком и специалистът в прецизното торене Sulky стартират своята пролетна игра Магията на растежа

За всички участници са приготвени много изненади

Оптиком и  специалистът в прецизното торене Sulky стартират своята пролетна игра Магията на растежа. В нея ще може да вземе участие всеки земеделски производител, който изпрати своите снимки от полетата, които обработва и ни покаже посевите и тяхното развитие през пролетта.

По повод провеждането на играта от екипа на Оптиком, заявиха:

“Стартираме играта, защото искаме да създадем една общност на споделяне на един от най-вълнуващите моменти - поникването на семената и младите посеви. Пролетта е прекрасен сезон, добрите грижи винаги създават прекрасни пейзажи по полетата и така ще се заредим взаимно с прекрасни емоции. Отделно на това, ще може заедно да проследяваме развитието и състоянието на засетите култури тази година. Ще се радваме земеделците да ни споделят и техните истории от стопанствата и технологиите на отглеждане, които прилагат тази година.”

За всички участници са приготвени много изненади, а в края на играта, който е на 10-ти май от Оптиком са приготвили и две големи награди - Уикенд за двама в Hotel & Relax Zone Cattleya до Крушунските водопади и Комплект с инструменти от 30 части.

Как може да участвате:

Изпратете снимки на вашите полета и посеви като лично съобщение на Facebook страницата на Оптиком - FBOpticomOOD или на емайл pr.opticom@gmail.com

Опишете какви култури отглеждате през 2019 г.

Играта ще се състои в периода 27.03 - 10.05.2019 г.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.