1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Отличени са най-добрите изложители на Добричкия агропанаир

Отличени са най-добрите изложители на Добричкия агропанаир

На 18-ото издание на международното изложение, което продължи до 4 септември, се представиха повече от 200 фирми

Международният панаир "Селското стопанство и всичко за него" отличи най-добрe представилите се изложители, съобщи Звезделина Иванова, изпълнителен директор на "Добрички панаир" АД, който е организатор на проявата.

Институтът по земеделие в Карнобат спечели награда за постижения в селекцията на български сортове пивоварен и фуражен ечемик, съобщи БТА.

Сортовете "Аспарух", "Кубер", "Сайра", "Из Бори" и други отговарят на европейските стандарти, отличават се с голяма продуктивност и висока устойчивост на студ.

Украинският завод "Сбытовая компания Червона зирка" получи приза за иновации в селското стопанство. Компанията предлага дискови брани от серията "Антарес" и "Палада" за основна и предсеитбена обработка на различни типове почви при всякакви агроклиматични условия.

ЕТ "Статев - Станимир Недялков" в Добрич, който внася трактори, комбайни, техника за прикачване - на водещи фирми от Германия, Франция, Италия, Австрия - получи приза за търговско представителство, информираха от "Добрички панаир" АД.

 

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.