1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Панаирни промоции от Булагро Машини АД на БАТА АГРО

Панаирни промоции от Булагро Машини АД на БАТА АГРО

Компанията ще покаже разнообразна техника на признати европейски производители

Булагро Машини АД е подготвила атрактивен щанд на изложението БАТА АГРО (номер 12), където на площ от 1300 кв.м ще видите разнообразна техника на признати европейски производители, ще получите съвети от специалистите на компанията и ще имате възможността да се възползвате от страхотни панаирни промоции!

Основен акцент ще бъдат добре познатите на българския пазар машини на австрийския производител POETTINGER - механични и мулчиращи сеялки, обръщателни плугове с цели и рязани дъски, хитовата дискова брана TERRADISC. Иновацията при POETTINGER е късата комбинация FOX. Късата конструкция е съществена характеристика на машината, оборудвана още с разрохващи пружини или дискове. С тези комбинации за сеене можете да достигнете и високи работни скорости. В леки, песъчливи почви разрохващите пружини помагат за образуването на фино раздробено семенно легло. Ако е необходимо обработването и на органична маса, с дисковете на FOX D сте направили правилния избор.

Булагро Машини ще представи и машините на фирма EINBOECK, специализирани в механичното премахване на плевели и аериране на почвата, пълната гама от пръскачки на утвърдения на българския пазар датски производител HARDI, синьо-жълтите тороразпръскващи машини на BOGBALLE, товарачите с германската марка SCHAEFFER. На щанда на Булагро ще присъстват и други утвърдени брандове като MASCAR, BADALINI, FALC, HEXAGON LEICA и др.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.