1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Пламен Костадинов, фермер: NEW HOLLAND Т8 се кара по-лесно от лека кола

Пламен Костадинов, фермер: NEW HOLLAND Т8 се кара по-лесно от лека кола

Луксозна седалка, панорамна гледка, тих двигател

Брилянтна видимост във всички посоки. Отлична маневреност. Серия Т8 е с типичните за NEW HOLLAND лесно обслужване и супер дълги сервизни интервали. Това е причината земеделският производител Пламен Костадинов да избере мощната машина от 400 к.с.

„Марката я познавам от доста време, преди да закупя настоящия си трактор. Доста време мина, докато с колегите изберем коя машина отговаря на изискванията на стопанството ни. Сега разбирам, че машината е изключително удобна за управление. Визията е много добра, екстрите по самата машина са доста. По-лесно се кара от лека кола. С радост бих я препоръчал на колегите си“, обясни земеделският производител, който отглежда 5 хил. дка зърнено-житни култури в района на Силистра.

Пламен Костадинов изказа задоволството си от съвместната си работа с ИнтерАгри България, единствен официален представител на марката за страната, и за това, че сервизната база на фирмата е в близост до неговите площи, макар че до момента не се е налагало да спира работа заради ремонти.

Модерният FPT двигател на тракторите от серия Т8 на NEW HOLLAND е създаден за оптимална производителност и икономичност. Отговаря на всички изисквания на ЕС за вредни емисии. Кабината е луксозно оборудвана като комфорт и електроника. Т8 – модерен и иновативен, мечта за младите механизатори.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.