1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Плугът Diamant 16 на Lemken – новото бижу във вашия агропарк

Плугът Diamant 16 на Lemken – новото бижу във вашия агропарк

Търсете от дилърите на Лемкен България

Отлична почвообработка. Лесна експлоатация. Ниски разходи. Това постигате с плуга Diamant 16 - новото бижу в портфолиото на Lemken. Компанията е сред водещите световни производители на почвообработваща, сеитбена и растителнозащитна техника.

Плугът Diamant 16 е оборудван с иновативната система OptiLine, която компенсира „дърпането“ настрани. Машината е с безстепенно променливо хидравлично регулиране на работната дълбочина и доказана защита от претоварване Hydromatic.

При Diamant 16 размерите на всички главни лагери са уголемени. Машината гарантира подобрено сцепление, икономична и комфортна работа. Новият Diamant 16 се предлага с корпуси Dural или DuraMaxx и до девет бразди.

Lemken предлага още: предсеитбени и стърнищни култиватори, роторни фрези, механични и пневматични сеялки, навесни и прикачни пръскачки. Машините на Lemken са издръжливи на тежка и продължителна работа, като същевременно с това допринасят за ниски производствени разходи.

Машините на Lemken се предлагат у нас от дилърите на дъщерното дружество на компанията – Лемкен България, които осигуряват адекватно сервизно и следгаранционно обслужване.

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.