1. Начало
  2. Новини
  3. Земеделска техника
  4. Плуговете МАСС – акцент на щанда на Агростил на БАТА АГРО

Плуговете МАСС – акцент на щанда на Агростил на БАТА АГРО

Широк избор имат земеделците и при избора на дискови брани

Агростил ООД е с основна дейност производство и търговия на качествена селскостопанска техника, която печели доверието на земеделските производители.

Централната производствена база на фирмата е ситуирана в гр. Стара Загора, Новозагорско шосе, където могат да намерят разнообразие от прикачен инвентар, разработен в различни модели и с технически характеристики според нуждите на клиентите.

Все по-голяма популярност набират обръщателните плугове МАСС, които се предлагат с различна конфигурация на работните тела - от 2, 3 до 3 плюс 1, 4 плюс 1 и 5 плюс 1.

Голямо е разнообразието на предлаганите от Агростил конвенционални плугове МАСС, които се предлагат с различна конфигурация на работните тела от 2, 3 до 3 плюс 1, 4 плюс 1 и 5 плюс 1.

При предсеитбените модели работните тела са от 8 до 10.
В допълнение компанията предлага и олекотени плугове с по два, три, четири и пет плужни тела, както и плугове за лозарството.

Широк избор имат земеделците и при избора на дискови брани от 2 метра до 4 метра - с хидравличен валяк и без валяк, култиватори от 1,5 метра до 4 метра - стандартни и с вертикални пружини, сгъваеми култиватори от 4 до 7м, чизели, продълбочители от 1,5 метра до 4,6 метра.

Атрактивното представяне на Агростил на БАТА АГРО Есен ще бъде на щанд W30.

За повече информация посетете сайта ни www.mass.bg

 

Абонирайте се
БЕЗПЛАТНО за AGRO.BG бюлетина,
за да получавате всеки петък
най-важната седмична информация.
За още новини
харесайте страницата ни във
FACEBOOK.